Poletna utrujenost ni mit. Obstaja tehten razlog, zakaj vas pestijo pobitost, brezvoljnost, lenobnost, zdolgočasenost. V tem zapisu boste razumeli, zakaj?

Krepitev imunskega sistema otrok je uganka. Posledično krožijo različni miti in resnice. Zbrali smo 5 najpogostejših in preverili, zakaj držijo ali ne.

Utrujenost po bolezni ni nič nenavadnega. Se pa lahko vleče tudi dlje časa, kot bi pričakovali. V tem zapisu boste prebrali, zakaj. Pa tudi, kako si pomagati.

Spoznajte najbolj priporočen betaglukan za otroke. Preverite, kako deluje, kaj so pokazale raziskave in zakaj je največkrat nagrajen.

Kaj pomeni rumen izcedek iz nosu? Preberite, ali vas mora skrbeti in kaj lahko razberemo iz drugih barv izcedkov. Plus, s čim si lahko pomagate.

Do konca zapisa boste razumeli, kaj vse lahko moti spanje, kakšne so posledice nespečnosti in kako se z spoprijeti z njo.

Na vprašanje, kako do več energije, ne boste nikoli odgovorili s tablico čokolade, kavo ali energijsko pijačo. Preberite, kaj je boljša rešitev. In zakaj.