Levkemija je pogosta oblika raka. Kakšno je zdravljenje, kako poteka in od česa je odvisen uspeh zdravljenja? Preberite pogovor z onkologom!

Spoznajte, kaj je adaptogen. Po tem zapisu jih boste razumeli bistveno bolje. Ter vedeli, kako delujejo in kateri so najbolj cenjeni. Preberite več.

Ganoderma lucidum zdravilni učinki. Preberite pogovor s prim. Jožetom Barovičem o izkušnjah z zdravilno gobo v medicini in kako je Ganoderma pomagala njemu.

Do 40% vseh rakavih obolenj je mogoče preprečiti. Preberite, kako se lahko izognemo in zmanjšamo izpostavljenosti dejavnikom tveganja.

Preberite, kako ostati zdravi tudi v zreli starosti. Kaj je je na podlagi 30 let raziskav odkril Dr. Clayton, kaj nam svetuje, kako se izogniti boleznim.

Paige je imela po odkritem raku nam dojkah 4 operacije in 16 kemoterapij. Njen izkušnje in nasveti, kako lahko pomagati bolnim, so neprecenljivi. Preberite.

Torej vas zanimajo metode tradicionalne kitajske medicine (TKM). Do konca zapisa boste spoznali načela, ki jim sledi in kakšno vlogo ima Ganoderma lucidum.