Pojdi na glavno vsebino
080 87 66
Brezplačna pomoč
Brezplačna dostava
Za naročila nad 10 €
Kako do 33% ugodnosti zaupanja

Brezplačni vzorčki

Vzorček OMEGAStrong®

OmegaStrong naročilo vzorčka

Omega-3 maščobne kisline imajo vlogo pri pravilnem delovanju človeškega organizma ter ohranjanju duševnega in fizičnega zdravja.

OmegaStrong® pastile se ob prijetnem okusu ponašajo se s kar 40% večjo biorazgradljivostjo od kapsul, kar pomeni, da lahko telo vsrka več omega-3 maščobnih kislin. 

Uporabnikom je všeč tudi nadvse enostavna uporaba, saj so pastile mehke, se enostavno zgrizejo in ne potrebujejo tekočine.


Vzorček OmegaMulti Junior®

OmegaMulti Junior banner za vzorček

Če imate na jedilniku pogosto mastne morske ribe, avokado, oreščke, potem ste na pravi poti, da vaš otrok zaužije dovolj omega-3 maščobnih kislin. Če se otroku omenjena živila upirajo, ali težko najdete čas za pripravo, potem si olajšajte nalogo in preizkusite OmegaMulti Junior®.

Zakaj je okrog omega-3 toliko hrupa? Strokovnjaki jih uvrščajo med najpomembnejša hranila za rast in razvoj otrok in opozarjajo na številne koristne lastnosti za zdravje. 

OmegaMulti® Junior so mehke, bogate z omega-3 in okusne. In otroci jih imajo zelo radi. 


Vzorček za BetaCold Junior® [Ni Na Zalogi]

BetaCold Junior banner za naročilo vzorčka

BetaCold® Junior je morda celo najbolj priljubljen izdelek za imunsko obrambo, o čemer pričajo odzivi številnih zadovoljnih mamic, katerih otroci so se iztrgali iz objema nenehnih prehladov in bolezni.

BetaCold® Junior je naravna, učinkovita mehka pastila z okusom tutti frutti (pomaranča, limona in banana). Otroci jih imajo zelo radi. Odzivi tistih, ki so jih poskusili so bili odlični.


 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...