Pojdi na glavno vsebino
080 87 66
Brezplačna pomoč
Brezplačna dostava
Za naročila nad 10 €
Kako do 33% ugodnosti zaupanja

Brezplačni vzorčki

Vzorček OMEGAStrong®

OmegaStrong naročilo vzorčka

OMEGAStrong® so okusne omega-3 v obliki mehkih pastil, ki jih enostavno prežvečite in za jemanje ne potrebujete tekočine.

Priporočamo jih vsem, ki želite ohraniti dober vid in preprečiti občutek suhih oči, obdržati možgane, spomin in koncentracijo v dobri formi ter telesu zagotoviti dobro regeneracijo. Zelo pomembne so tudi v nosečnosti in v času dojenja, saj prispevajo k optimalnemu razvoju možganov in oči otroka. 

So odličnega okusa, ne povzročajo nelagodnega občutka v želodcu, po njih se ne spahuje in omogočajo kar 44 % boljši izkoristek. Prepričajte se sami!


Vzorček OmegaMulti Junior®

OmegaMulti Junior banner za vzorček

Če imate na jedilniku pogosto mastne morske ribe, avokado, oreščke, potem ste na pravi poti, da vaš otrok zaužije dovolj omega-3 maščobnih kislin. Če se otroku omenjena živila upirajo, ali težko najdete čas za pripravo, potem si olajšajte nalogo in preizkusite OmegaMulti Junior®.

Zakaj je okrog omega-3 toliko hrupa? Strokovnjaki jih uvrščajo med najpomembnejša hranila za rast in razvoj otrok in opozarjajo na številne koristne lastnosti za zdravje. 

OmegaMulti® Junior so mehke, bogate z omega-3 in okusne. In otroci jih imajo zelo radi. 


Vzorček za BetaCold Junior®

BetaCold Junior banner za naročilo vzorčka

BetaCold® Junior je morda celo najbolj priljubljen izdelek za imunsko obrambo, o čemer pričajo odzivi številnih zadovoljnih mamic, katerih otroci so se iztrgali iz objema nenehnih prehladov in bolezni.

BetaCold® Junior je naravna, učinkovita mehka pastila z okusom tutti frutti (pomaranča, limona in banana). Otroci jih imajo zelo radi. Odzivi tistih, ki so jih poskusili so bili odlični.


 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...