Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

prof. dr. Alojz Ihan, dr. med.

prof. dr. Alojz Ihan, dr. med.


Povezani intervjuji


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Prof. dr. Alojz Ihan, dr. med., specialist klinične mikrobiologije

Vodja Laboratorija za celično imunologijo (CEL) in Oddelka za imunologijo na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Na dodiplomskih in podiplomskih predmetih Medicinske fakultete, Biotehniške fakultete, Fakultete za farmacijo kot redni profesor medicinske mikrobiologije in imunologije predava imunološke vsebine. Leta 1987 je diplomiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani ter svojo strokovno pot nadaljeval na Nacionalnem inštitutu za raziskavo raka v Genovi (INRC) ter na Armed Forces Radiobiology Research Institute, Bethesda, ZDA. Poleg strokovnega znanstveno raziskovalnega dela v medicini se ukvarja tudi s književnostjo.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...