Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

dr. Andreja Pšeničny, univ. dipl. psih.

dr. Andreja Pšeničny, univ. dipl. psih.


Povezani intervjuji


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Dr. Andreja Pšeničny, univ. dipl. psih.

Vodi strokovno delo Inštituta za razvoj človeških virov iz Ljubljane. Intenzivno se ukvarja z raziskovanjem in psihoterapijo sindroma izgorelosti. Po diplomi in magisteriju na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani je opravila podiplomski študij iz psihoterapije v okviru Medicinske fakultete v Ljubljani.  Združenje psihoterapevtov Slovenije ji je podelilo naziv psihoterapevt. Zaključila je tudi uvodni ter nadaljevalni študij skupinske analize pri Slovenskem društvu za skupinsko analizo. Vključena je v zadnjo stopnjo študija Razvojno analitične psihoterapije. Je članica Združenja psihoterapevtov Slovenije, Slovenskega društva za skupinsko analizo in Psihoanalitičnega društva Slovenije.  

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...