Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

asist. Borut Žgavec, dr. med.

asist. Borut Žgavec, dr. med.


Povezani intervjuji


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Asist. Borut Žgavec, dr. med., specialist dermatovenerologije in dermatohistopatologije

Vodja dermatološko medicinskega centra Proderma v Ljubljani. Na Dermatovenerološki kliniki v Ljubljani je več let vodil oddelek za dermatološko onkologijo, fizikalno terapijo in dermatokirurgijo ter dermatohistopatološki laboratorij. Ob rednem delu se posveča mentorstvu specializantom dermatovenerologije na Dermatološki kliniki. Negova subspecialnost je dermatohistopatologija, poglavitna diagnostična metoda za prepoznavanje kožnih bolezni, za katero se je izobraževal na univerzitetnih klinikah v Gradcu in San Franciscu. Je član številnih domačih in tujih strokovnih organizacij ter avtor več strokovnih in znanstvenih člankov.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...