Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

prof. dr. Igor Bartenjev, dr. med.

prof. dr. Igor Bartenjev, dr. med.


Povezani intervjuji


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Prof. dr. Igor Bartenjev, dr. med., specialist dermatovenerologije

Strokovni direktor največje slovenske zasebne dermatološke ustanove Dermatologija Rogl Bartenjev iz Ljubljane. Predava na Katedri za dermatovenerologijo Medicinske Fakultete Univerze v Ljubljani ter Univerze v Mariboru in je član Razširjenega strokovnega kolegija za dermatologijo, European Society for Laser Dermatology (ESLD) ter European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology (ESCAD). V letih 2002 do 2006 je predsedoval ZSD, od 2005 do 2005 ter od 2011 do 2012 pa Razširjenemu strokovnemu kolegiju za dermatovenerologijo.  Intenzivno se ukvarja z diagnostiko in obravnavo različnih kožnih tumorjev ter estetsko dermatologijo.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...