Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

prof. dr. Metka Zorc, dr. med.

prof. dr. Metka Zorc, dr. med.


Povezani intervjuji


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

prof. dr. Metka Zorc, dr. med., spec. interne medicine

Predsednica uprave Mednarodnega centra za kardiovaskularne bolezni Medicor v Izoli. V znanstveno – raziskovalnem delu se je posvetila boleznim srca in ožilja. Na Inštitutu za histologijo in embriologijo Medicinske fakultete v Ljubljani je v času, ko ga je vodila, razvila novo dejavnost histološke analize vzorcev bioptičnega materiala srčne mišice, katerih rezultati so pomembni pri zdravljenju bolezni srca in ožilja. Posvetila se je raziskovanju vzrokov aterosklerotičnega procesa koronarnih in perifernih arterij, povezanih z dejavniki tveganja. Zadnja leta raziskuje predvsem teorijo infektivnega vzroka te bolezni. Kot gostujoča profesorica predava na številnih univerzah ter kongresih doma in v tujini.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...