Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

Peter Černelč, dr. med.

Peter Černelč, dr. med.


Povezani intervjuji


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Peter Černelč, dr. med, spec. hematolog

Predstojnik Kliničnega oddelka za hematologijo Interne klinike UKC Ljubljana. Predava na Katedri za interno medicino Medicinske fakultete v Ljubljani  in sodeluje z Medicinsko fakulteto v Mariboru. Je član številnih domačih in mednarodnih strokovnih združenj in organizacij. Posebej se posveča transfuzijski medicini in hemato-onkologiji, ki jo je s sodelavci uspel organizirati tako, da izvaja vso klinično dejavnost razvitega sveta s področij ugotavljanja in zdravljenja krvnih bolezni, kar UKC Ljubljana kot referenčni center uvršča v vrh mednarodne stroke. Njegova bibliografija obsega nad 600 enot (Cobiss), od tega več kot 30 znanstvenih del, ki jih citira Scientific Publication Data.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...