Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

doc. dr. Primož Kotnik, dr. med.

doc. dr. Primož Kotnik, dr. med.


Povezani intervjuji


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Doc. dr. Prmož Kotnik, dr. med., specialist pediater

Po končanju študija medicine in specializaciji se je posvetil pediatrični endokrinologiji. S strokovnimi prispevki sodeluje na številnih strokovnih srečanjih ter poučuje na Katedri za pediatrijo na Medicinski fakulteti v Ljubljani ter je mentor številnim mladim raziskovalcem. Velja za vodilnega slovenskega strokovnjaka  za diagnosticiranje ter zdravljenje motenj hranjenja, predvsem prekomerne telesne teže, pri otrocih. Svoje znanje in izkušnje deli s študenti medicine v okviru Katedre za medicino na Medicinski fakulteti v Ljubljani.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...