Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

dr. Robert Verkerk, dr. med.

dr. Robert Verkerk, dr. med.


Povezani intervjuji


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Dr. Robert Verkerk, dr. med.

Izvršni in strokovni direktor Alliance for Natural Health (s sedežem v Veliki Britaniji) ter mednarodno priznani znanstvenik s 30 letnimi izkušnjami na področju trajnostnega razvoja glede načina življenja, proizvodnje hrane in zdravstvene oskrbe. Po zaključenem doktorskem študiju je nadaljeval delo na Imperial College v Londonu kot podoktorski raziskovalni sodelavec. Leta 2002 je ustanovil Alliance for Natural Health (ANH) kot neodvisno, neprofitno kampanjo, ki je v nekaj letih postala organizacija z mednarodnimi pristojnostmi ter regionalnimi uradi v Veliki Britaniji in ZDA. Alliance for Natural Health sodeluje z vodilnim kredibilnimi proizvajalci naravnih izdelkov s ciljem vzpostavljanja naravnega zdravja kot prevladujočega svetovnega modela.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...