Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

Sandi Luft, dr. med.

Sandi Luft, dr. med.


Povezani intervjuji


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Sandi Luft, dr. med., specialist dermatovenerologije

Vodja zasebnega dermatološkega centra Derma Center Maribor. Po končani specializaciji na Medicinski fakulteti v Ljubljani je več let opravljal delo specialista dermatovenerologa v UKC Maribor ter Bolnišnici Celje, s poudarkom na boleznih ven in zgodnji diagnostiki kožnega raka. V zadnjih letih se intenzivno posveča estetski dermatologiji ter vodi specialistično ambulanto v Medical centru Rogaška. Je član Slovenskega društva za oskrbo ran (DORS), Združenja slovenskih dermatovenerologov (ZSD) in Svetovnega združenja za anti aging medicino (WOSAAM).

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...