Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

dr. Srdjan Brkić, dr. med.

dr. Srdjan Brkić, dr. med.


Povezani intervjuji


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

dr. Srdjan Brkić. dr. med., specialist klinične imunologije

Vodja in ustanovitelj zasebne ambulante, ki se ukvarja z imunologijo in endokrinologijo v Beogradu. V ambulanti je omogočeno ambulantno posvetovanje, skupaj s sorodnimi strokovnjaki na področju imunologije in endokrinologije. Diplomiral je leta 1971 na medicinski fakulteti v Beogradu nato pa specializiral iz klinične imunologije. Kot predavatelj sodeluje na podiplomskem študiju hematologije in imunologije v Beogradu ter v Črni gori.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...