Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

prof. dr. Srdjan Novaković, univ. dipl. biol.

prof. dr. Srdjan Novaković, univ. dipl. biol.


Povezani intervjuji


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Prof. dr. Srdjan Novaković, univ. dipl. biol.

Vodja Oddelka za molekularno diagnostiko na Onkološkem inštitutu v Ljubljani. Po diplomi na Biotehniški fakultete Univerze v Ljubljani raziskovalno kariero nadaljeval na Medicinski fakulteti v Ljubljani, kjer je doktoriral iz medicine na področju imunologije in mikrobiologije, izobraževanje pa nadaljeval na Univerzi v Texasu, Glaverston, ZDA. Leta 1987 se je zaposlil na Oddelku za tumorsko biologijo Onkološkega inštituta v Ljubljani, katerega vodja je postal 2001. V naziv znanstvenega svetnika za področje onkologije in radioterapije je bil izvoljen 2007. V svojem znanstveno raziskovalnem delu je bil vodja številnih projektov, ki so bili usmerjeni v odkrivanje novih mutacij v genih BRCA1 in 2, pripravi tumorskih vakcin ter pri odkrivanju novih pristopov kombiniranega zdravljenja raka. Je tudi redni profesor na Medicinski fakulteti v Ljubljani.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...