Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

Tina Sentočnik, dr. med.

Tina Sentočnik, dr. med.


Povezani intervjuji


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Tina Sentočnik, dr. med., spec. interne medicine in psihoterapevtka

Vodja Centra Medico dr. Sentočnik  v Ljubljani. Edina v Sloveniji je specializirana za specialistično nekirurško obravnavo bolnikov z debelostjo s pridruženo motnjo hranjenja. Ustanovila je Slovensko združenje za pomoč pri debelosti ter Profesionalno sekcijo za prekomerno težo in debelost, ki je pridružena članica Slovenskega zdravniškega društva ter mednarodnih organizacij EASO in IASO. Skupaj s soavtorji je napisala priročnik za zdravnike in zdravstvene delavce z naslovom Debelost in prekomerna teža. Od leta 2013 je nosilka imenovanja mednarodni ekspert za področje debelosti, ki ga podeljuje IASO na osnovi opravljenih mednarodno priznanih izobraževanj.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...