Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

dr. Urška Bukovnik, mag. biotehnol.

dr. Urška Bukovnik, mag. biotehnol.


Povezani intervjuji


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Diplomirala je na Biotehniški fakulteti in na isti fakulteti tudi dokončala magistrski študij s področja biotehnologije. Izobraževanje je nadaljevala na Univerzi v Kanzasu v ZDA, kjer je pridobila naziv doktorice znanosti s področja biokemije. Za svoje raziskovalno delo v času doktorskega študija je prejela več priznanj in nagrad in objavila vrsto znanstvenih člankov. Po zaključku doktorskega študija se je usmerila v področje športne prehrane. Svoje izkušnje iz let raziskovalnega dela in znanje več kot uspešno prenaša v prakso. Sodeluje s športniki iz različnih športnih panog (smučarski tek, smučarski skoki, nordijska kombinacija, borilne veščine, deskanje na snegu, in druge). Pridružila se je tudi skupini strokovnjakov iz področja medicine športa, kineziologije in psihologije na Fakulteti za šport, s katerimi sodeluje v okviru aktivnosti Inštituta za šport v Ljubljani.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...