Urška Zaloker, mag. farm.

 


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Super, poletne počitnice so se začele. Vsi imamo verjetno listek, na katerega pridno pišemo vse, kar moramo vzeti s seboj. Pri tem seveda ne smemo pozabiti na našo tako imenovano potovalno lekarno. Da vam zadevo malo olajšam, sem za vas sestavila seznam 4 zdravstvenih težav, s katerimi se pogosto srečujemo na počitnicah in potovanjih ter naše naravne izdelke, ki vam pri tem pomagajo.

  • Prebavne motnje

Pogosto se pojavijo v obliki zaprtja ali prepogostega obiska stranišča – driske. V obeh primerih je zelo učinkovit Lepicol, ki vam bo uredil prebavo ter hitro rešil vašo težavo. Vsebuje namreč vlaknine indijskega trpotca, ki pomagajo pri normalnem odvajanju blata. Poleg tega so dodani še probiotiki na osnovi laktobacilov in bifidobakterij ter prebiotik, ki pomagajo obnoviti in podpreti črevesno floro.

  • Splošno slabo počutje

Že marsikomu je pomagal na počitnicah in potovanjih – vitamin C. Še posebej se ga priporoča, ker na počitnicah pogosto opustimo naše dobre prehranjevalne navade ali pa nam ustrezna prehrana ni vedno na voljo. V takih primerih vam priskoči na pomoč naravni vitamin C v okusnih žvečljivih tabletah Acerole, ki je primerna za otroke in odrasle.

  • Praskanje po grlu – prvi znaki viroze

Na dopustu se vsi sprostimo in pozabimo na vse obveznosti doma. Pri tem se žal rado zgodi, da zbolimo. Še posebej prve dni dopusta. Da se vam to ne bo zgodilo, vzemite s seboj BetaCold. BetaCold vam bo hitro okrepil imunski sistem in vas rešil viroze.
Za vaše malčke pa vzemite BetaCold Junior. Tudi pri njih se kaj hitro lahko pojavi smrkanje in kašljanje.

  • Herpes

Sonce in veter zelo rada izzoveta herpes na ustnicah. Zato ne pozabite zapakirati naravno učinkovito mazilo Herstat, da go boste imeli takoj pri roki, ko vas začne ščemeti po ustnicah. Preventivno in za zaščito vaših ustnic vam priporočam tudi balzam za ustnice Herstat LipCare.

Vprašajte strokovnjaka

Brezplačno strokovno svetovanje

080 87 66

Pokličete nas lahko od pon. do pet., od 9. do 16. ure.

Pišite nam

Zdaj je primeren čas.