Urška Zaloker, mag. farm.

Ali Slimmix res deluje?

Slimmix® vsebuje Sinetrol®XPur naravni izvleček iz grenivke, rdeče pomaranče, sladke pomaranče z dodanim izvlečkom iz guarane. Predstavlja mešanico bioaktivnih učinkovin, ki so bile zbrane prav zaradi njihove koristi in učinkovitosti pri uravnavanju telesne teže.

Poreklo citrusov v Sinetrol®XPur je kontrolirano. Uporabljajo se samo sadeži, ki rastejo ob sredozemski obali.

Kako deluje Sinetrol®XPur?

Mehanizem delovanja izvlečka je znan. Deluje tako, da zavira določen encim v maščobnem tkivu ter tako pospeši razgrajevanje maščob. Prav tako poskrbi oziroma pospeši uporabo ali 'kurjenje' teh sproščenih maščob

Na grafu vidite, da je bila količina sproščenih maščob pri ljudeh, ki so jemali Sinetrol®XPur veliko večja, kot pri ljudeh, ki ga niso jemali (placebo).

  

Kaj so pokazale raziskave? Kakšen je vpliv na težo in zmanjšanje količine maščob?

Bili sta narejeni dve večji študiji v sodelovanju z Univerzo v Parizu in Inštitutom za prevencijo bolezni v Parizu. V obeh študijah so preiskovanci jemali dve kapsuli Sinetrol®XPur na dan, 3 mesece neprekinjeno.

Uživali so normalno hrano s približno 2000 kacl na dan, kot to priporočajo smernice Svetovne zdravstvene organizacije. Toliko kalorij in uživanje ustreznih skupin hrane po prehranski piramidi, se za zdrav življenjski slog priporoča vsem, vsej splošni populaciji.

V eni študijo so preiskovancem predpisali 30 minut fizične aktivnosti na teden, v drugi niso posegali v njihovo redno oziroma neredno fizično aktivnost.

Po 3 mesecih rednega jemanje dveh kapsul (900 mg Sinetrol®XPur/dan), so se pokazali zelo dobri rezultati:

Sinetrol učinki na hujšanje

Oranžni stolpec kaže napredek skupine preiskovancev, ki so jemali Sinetrol®XPur. Siv stolpec kaže napredek skupine preiskovancev, ki ga niso jemali. Služi kot primerjava.

Mislim, da se dobro vidi, da Sinetrol®XPur dejansko deluje

Potrebno je le poudariti, da je pomembno redno jemanje in da se za najboljši učinek priporoča neprekinjeno jemanje vsaj 3 mesece. Kot so pokazale raziskave.

 

Kakšne so izkušnje s Sinetrol®XPur drugje?

Sinetrol®XPur se že od leta 2008 prodaja in uporablja v Franciji. Še vedno sodi med najbolj prodajane proizvode za hujšanje.

Tudi v Nemčiji je zelo ocenjen in prodajan. Pravijo, da se stranke redno vračajo. Zato lahko tudi iz tega sklepamo, da resnično deluje.

Za zaključek

Sinetrol®XPur v prehranskem dodatku Slimmix® deluje na povečano izločanje maščob iz maščobnih zalog. Pospeši prav tako njihovo uporabo in pripelje do izgube maščobnega tkiva.

Ko se boste odločili za Slimmix® ga jemljite redno in neprekinjeno 3 mesece, da boste res dosegli želen rezultat. Sedaj je v akciji. Izkoristite jo.

Vprašajte strokovnjaka

Brezplačno strokovno svetovanje

080 87 66

Pokličete nas lahko od pon. do pet., od 9. do 16. ure.

Pišite nam

Zdaj je primeren čas.