Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

Bolečine v trebuhu, napenjanje, driska ali zaprtje … se vam to pogosto pojavlja?

Urška Zaloker, mag. farm.


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

 

Ali se tudi pri vas pojavljajo obdobja bolečega zaprtja, ali nepredvidljiva driska, ali utrujajoča in izmenjujoča kombinacija obojega? Ali pridejo obdobja, ko vas napenja in imate napihnjen trebuh? Se vam pogosto pojavijo bolečine v trebuhu?

Ali ste že veliko poskusili, da bi rešili vaše težave s črevesjem in ni nič zares pomagalo? Tudi obiski pri zdravniku vam niso dali konkretnih odgovorov ali rešitev.   

Zato si prenesite e-priročnik:

Bolečine v trebuhu, napenjanje, driska ali zaprtje …  se vam to pogosto pojavlja?  Možni vzroki, naravne rešitve in enostavna praktična priporočila

Mislim, da boste v njem našli marsikater odgovor na vaše težave, dobre rešitve in napotke, kako si lahko pomagate. Če boste imeli še kakšno koli vprašanje, mi pišite na info@arspharame.com ali me pokličite na 080 87 66.

Želim vam nebolečo prebavo in odvajanje!

Prijazen pozdrav,

Urška

Ars Pharmae


Objavljeno v kategoriji: Prebava in napenjanje

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...