Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

Dihanje podaljšuje pričakovano življenjsko dobo

Urška Zaloker, mag. farm.

Vitamin C za zdravje in odpornost


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Dihanje podaljšuje pričakovano življenjsko dobo

Dihanje nas oskrbuje z več kot 99% celotnega kisika in energije. Slabo dihanje povzroča ali poslabša kronična obolenja kot so na primer: astma, alergije, anksioznost, depresija, utrujenost, glavobol, bolezni srca, visok krvni tlak, debelost, škodljiv stres in mnoga druga obolenja. VSE bolezni povzroča ali poslabšuje slabo dihanje.

Uporaba tehnik dihanja poveča vnos kisika in umiri um. Tako se izboljša splošno zdravje, podaljša življenjska doba, zdravje duha, vitalnost in kakovost življenja. Zato začnite z dihanjem. Naučite se pravilnih tehnik dihanja. Boljše dihanje je mogoče za vsakogar.

Vprašajte strokovnjaka

Brezplačno strokovno svetovanje

080 87 66

Pokličete nas lahko od pon. do pet., od 9. do 16. ure.

Pišite nam

Zdaj je primeren čas.

 


Objavljeno v kategoriji: Izčrpanost in šport

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...