Petra Glinšek, mag. farm.

Razstrupitev z Ars Ganodermo


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

So vaša jetra zamaščena in močno obremenjena? Jemljete večje število zdravil in se želite razstrupiti ter zaščititi svoje telo?

Pogosto se nepravilno in nezdravo prehranjujemo. Mastna in predelana hrana, alkohol, večje število različnih zdravil, izpostavljenost cigaretnemu dimu in stres, vse to izredno škodi zdravju jeter. Najpogostejša težava je zamaščenost jeter. Pogosto v povezavi s povečano telesno težo. Vse to lahko pripelje do neravnovesja, do kronične debelosti ali celo do odpovedi jeter.

Jetra so filter v telesu

Jetra so zelo pomemben organ v telesu.  Imajo osrednjo vlogo v presnovi in številne druge naloge, kot je razstrupljevanje zdravil. Sestavljajo jih jetrne celice imenovane tudi hepatociti. Hepatociti iz telesa izločajo strupe in odpadne snovi ter skladiščijo hranilne snovi. Zato je tako pomembno, da ohranjamo zdrava jetra in skrbimo za obnovo hepatocitov. Kronično obremenjena jetra svoje funkcije ne morejo več opravljati. Lahko se razvijejo resnejše bolezni jeter ter številne bolezni prebavil in ožilja.

Super zelišče za čiščenje telesa

Ganoderma lucidum razstruplja telo, pomaga telesu izločiti vse nakopičene 'strupe' in krepi njegovo naravno imunsko odpornost. Ganoderma lucidum nima neželenih učinkov in se jo lahko uživa neomejeno dolgo. Ganoderma lucidum je v svetu najbolj uporabljena in najučinkovitejša medicinska goba. Deluje kot celota, ker so med seboj vse učinkovine naravno povezane in jih organizem tako lažje sprejme.  Najbolj pomembni skupini bioaktivnih učinkovin so polisaharidi in triterpeni, ki imajo pomembno vlogo pri vzpostavljanju naravnega ravnovesja v telesu. Redno uživanje Ganoderme lucidum harmonizira telesne funkcije, pozitivno učinkuje na vse organe in nima neželenih učinkov.

Najmočnejši pripravek Ganoderme lucidum

V zadnjem času so ugotovili, da največjo koncentracijo bioaktivnih učinkovin medicinske gobe Ganoderme lucidum vsebujejo počene spore. Učinkovine pridobimo s posebnim tehnološkim postopkom, ki zagotavlja, da se vse bioaktivne učinkovine sprostijo in jih telo po zaužitju lahko lažje sprejme.

Vprašajte strokovnjaka

Brezplačno strokovno svetovanje

080 87 66

Pokličete nas lahko od pon. do pet., od 9. do 16. ure.

Pišite nam

Zdaj je primeren čas.

 

Objavljeno v kategoriji: Kritična oslabelost