Urška Zaloker, mag. farm.

Skrb za imunski sistem z Ars Ganodermo


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Ali veste, da se v vašem telesu vsak dan tvori en milijon rakavih celic? Da ostanete zdravi, vaše telo vsak dan odstrani in uniči en milijon rakavih celic. A morda se je vam ali vašim najbližjim zgodilo, da telo ni odstranilo vseh rakavih celic. Razvil se je rak. Kaj se je zgodilo, da se je razvil rak? Kaj se dogaja v telesu?

Celo vaše telo je v vojnem stanju, ko imate raka. Rakave celice se obnašajo kot oborožene tolpe, ki ne spoštujejo pravil in zakonov. Zakoni in pravila, ki jih vaše zdravo telo spoštuje, ne morejo ustaviti napada vojske rakavih celic. Rakave celice se s svojimi spremenjenimi, nenormalnimi geni izmikajo mehanizmom, ki nadzirajo zdrava tkiva in organe. Drugače kot druge celice, rakave celice po določenem številu delitev ne 'umrejo', ampak postanejo tako rekoč 'nesmrtne'. Hitro in nekontrolirano se začnejo deliti.

Zaradi prenaseljenosti sprožijo tkiva rdeč alarm, ki opozori rakave celice, naj se ne delijo več. Vendar rakave celice popolnoma ignorirajo ta alarm. Še huje, rakave celice sprostijo določene snovi v zdrava tkiva in jih zastrupijo. Sproščen strup povzroči lokalno vnetje, ki še dodatno pospeši širjenje rakavih celic.

Nato se rakave celice kot armada korakajočih vojakov odpravi na lov za hrano in zavzame bližnje krvne žile. Prisili jih v razmnoževanje, da si zagotovijo dovolj kisika in hranil za rast tumorja. Ko tumor doseže določeno velikost, se pri vas pojavijo različne zdravstvene težave. Te zdravstvene težave se pogosto stopnjujejo preden dobite pravo diagnozo. Ob diagnozi raka se vam sesuje svet. Ne veste kako in kaj.

Vendar vaše telo ni obupalo. Vaše telo se še vedno bori. Pod določenimi pogoji izgubijo uničujoče rakave celice svojo virulentnost. Kateri so ti pogoji?

  • Ko se celice imunskega sistema mobilizirajo in uperijo proti njim.
  • Ko se telo brani pred vnetjem. Brez vnetja se rakave celice ne morejo množiti, niti prodirati v okoljska tkiva.
  • Če se krvne žile ne razmnožijo. Tako tumor ne dobi dovolj kisika in hranil za njegovo nadaljnjo rast.    

S pomočjo naravnih pripravkov, kot je Ars Ganoderma 500, si te mehanizme lahko okrepite in pomagate vašemu telesu, da mobilizira vse svoje moči v boju z rakavimi celicami.

Ars Ganodermo 500 pri nas v Sloveniji bolniki z rakom uporabljajo že več kot 8 let. Veliko njih jo jemlje ves čas neprekinjeno. Pravijo, da jim je pomagala premagati raka in da so se med bojem s to boleznijo počutilo dobro. Mnogi pravijo, do so se počutili boljše, kot njihovi kolegi, ki Ars Ganoderme 500 niso jemali. Sedaj, ko so zdravi, jo jemljejo, da vzdržujejo zdravje in močno aktivnost imunskega sistema, ki se vsak dan bori proti rakavim celicam.

Ob konvencionalnem zdravljenju vam bo Ars Ganoderma 500 okrepila imunski sistem. Počutili se boste veliko bolje, stranskih pojavov zdravljenja bo veliko manj in lažje ga boste prenašali. Neposredno po zdravljenju vam bo krepitev imunskega sistema z Ars Ganodermo 500 pomagal pri hitrejši regeneraciji in povrnitvi moči. Po premagani bolezni si z Ars Ganodermo 500 ohranite močan imunski sistem za dolgo zdravje in dobro počutje.

Ars Ganoderma 500 je najmočnejši pripravek iz medicinske gobe Ganoderma lucidum na svetu. Njegova sestava, ki zagotavlja največjo koncentracijo bioaktivnih učinkovin, je namenjena prav bolnikom z rakom in vsem tistim, ki so ga premagali.   

Želim vam, da učinke tega starodavnega zelišča poskusite tudi vi. Okrepite si imunski sistem in ojačajte mehanizme svojega telesa, da se bo močno boril proti rakavim celicam. Zato ne zamudite te priložnosti in naročite Ars Ganodermo 500 po posebej ugodni ceni. 

Vprašajte strokovnjaka

Brezplačno strokovno svetovanje

080 87 66

Pokličete nas lahko od pon. do pet., od 9. do 16. ure.

Pišite nam

Zdaj je primeren čas.

 

Objavljeno v kategoriji: Kritična oslabelost