Petra Glinšek, mag. farm

Preprečimo nahod z BetaColdom


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Virusi so prisotni tekom celega leta. Z vsako ohladitvijo pride sezona viroz in gripe. Hitro se pojavi zamašen nos, vneto grlo in nadležen kašelj? Preprečite prehlad, kašelj in nahod na naraven način. Preventivna naravna krepitev imunskega sistema vam bo omogočila, da do neželenega izcedka iz nosu ter močnega kašlja ne bo prišlo.

Imunski odziv na vdor mikroorganizmov

Imunski odziv zajema vse procese, ki se odvijajo v organizmu kot odgovor na vdor kateregakoli mikroorganizma. Mikroorganizem je lahko bakterije, virus, gliva ali parazit. Sposobnost imunskega sistema, da prepozna in odstrani mikroorganizem, je odvisna od sodelovanja prirojenega in pridobljenega imunskega sistema.

Naravno brez nahoda in kašlja

Za ustrezni odziv prirojenega in pridobljenega imunskega sistema izberite naravni Wellmune WGP beta-glukan zase in Wellmune WGP beta-glukan v odmerku, ki je primeren tudi za otroke od 2. leta starosti.

Naravni Wellmune WGP® beta-glukan sodi v skupino biološko aktivnih polisaharidov, imenuje se tudi "preoblikovalec biološkega odziva" (ang. biological response modifier). V tankem črevesu se veže na specifične celice imunskega sistema in tako aktivira celoten imunski sistem v telesu. Nato se v nespremenjeni obliki izloči iz telesa in ne povzroča stranskih učinkov.  Lahko se uporablja skupaj z antibiotiki in s terapijo kroničnih obolenj. Vir Wellmune WGP® beta-glukana so posebne, zaščitene kvasovke Saccharomyces cerevisiae, ki dokazano predstavljajo najboljši vir beta-glukanov.

Izberite ustrezno dodane vitamine in minerale

Za krepitev imunskega sistema so pomembni tudi vitamini in minerali v ustreznih odmerkih in v ustrezni kombinaciji.

Vitamin D3 tudi prispeva k delovanju našega imunskega sistema. Še posebej nepogrešljiv je za nas, ki živimo na severni polobli, kjer so jesenski in zimski dnevi zelo kratki in imamo manj sončnih dni. Zato se pogosto zgodi, da smo premalo izpostavljeni soncu in s tem tvorbi vitamina D3.

Pri delovanju imunskega sistem in zaščiti celic pred oksidativnim stresom ima pomembno vlogo tudi vitamin C iz Acerola češnje. Acerola češnja vsebuje kar 32-krat večjo koncentracijo vitamina C kot pomaranča. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistem in zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Naše telo potrebuje cink za dobro delovanje več kot 300 različnih encimov. Vsak encim ima svojo posebno vlogo, npr.: dvig imunskega sistema, sinteza beljakovin in celjenje ran.

Pomemben je tudi mineral selen za delovanje naših, telesu lastnih antioksidativnih encimov. Selen ima tudi vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Se bojite gripe?

Vsakega še tako odpornega človeka, kljub zdravi prehrani, lahko hitro doleti najprej smrkanje in pokašljevanje, ki se lahko hitro razvije v kaj hujšega. Zato imejte pri roki izdelek, ki vsebuje Wellmune WGP beta-glukan, vitamin C in D3 ter selen in cink. Bliskovito okrepite imunski sistem in premagajte prehlad in gripo na naraven način.

Vprašajte strokovnjaka

Brezplačno strokovno svetovanje

080 87 66

Pokličete nas lahko od pon. do pet., od 9. do 16. ure.

Pišite nam

Zdaj je primeren čas.

Objavljeno v kategoriji: Odpornost in prehlad