Pojdi na glavno vsebino
Ars Active je zakladnica nasvetov za vse, ki želite ohraniti zdravje, pomagati pri obolenjih in izboljšati počutje s pomočjo narave. Zato potrebujete znanje. Mi smo ga poiskali pri najbolj strokovnih, zanesljivih, verodostojnih in neodvisnih virih. Customers friend
Ars Active

Kako se spopasti s spomladansko utrujenostjo?

Petra Glinšek, mag. farm.

Enduranza pri spomladanski utrujenosti


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Dnevi se počasi daljšajo. Tudi sončnih dni je več. Ste tudi vi pričakovali, da boste polni energije in zagona? Pa je ravno obratno. Počutite se utrujeni, brez volje in motivacije. Sredi dneva ste zaspani. Zaželite si posteljo v službi, da bi si samo za trenutek odpočili.

Vsak dan se zbudite utrujeni

Vsak dan spite vsaj sedem ur, ampak se vseeno zbudite utrujeni. Slaba volja in razdražljivost se stopnjujeta. Vsi vas trepljajo po rami, saj bo boljše, samo naspati se morate. Pa ni in ni boljše.

Utrujenost vodi do izgube motivacije. Tudi v službi ste neproduktivni. Vso delo preložite na popoldanski čas, pa vam vseeno ne uspe, zato ga preložite na naslednji dan ali celo teden. Slabo voljo širite tudi na vaše sodelavce in šefe. Vas bodo sploh še hoteli imeti v službi?

Zaradi slabega počutja in zaspanosti tudi manj zdravo jeste. Kdaj ste si nazadnje doma pripravili zdrav obrok? Vedno najdete kakšen izgovor: »Pa saj nimam časa, energije in volje«. Raje se odpravite v bližnjo restavracijo in si privoščite hitro hrano. Se to dogaja tudi vam?

Nezdrava prehrana, stres in premalo gibanja vodita v izčrpanost in v goro čustvenih ter telesnih težav. Strah vas je, da boste zboleli. In resnično, prehlad ni daleč stran.

Enduranza<sup>®</sup> proti utrujenosti

Enduranza® proti utrujenosti

Pakiranje: 30 tablet

Cena: 21,23 € 24,98 € Prihranek: 15 %
Preverite

Naredite nekaj zase in premagajte utrujenost

Predstavljajte si, da se po zimskih mesecih ne boste počutili utrujeni. Da boste imeli več energije in motivacije. Počutili se boste boljše in manj izčrpani.

Spomladanska utrujenost je sezonska motnja razpoloženja in je oblika depresije, ki jo ljudje izkusimo v določenem letnem času. Vsak deseti prebivalec severne Evrope ima tovrstne težave. Ste tudi vi med njimi?

Premagajte spomladansko utrujenost

Z naravo premagajate spomladansko utrujenost. Vsak dan zaužijte več sveže zelenjave in sadja. Veste, da je raziskava Inštituta za nutricistiko pokazala, da približno polovica Slovencev sploh ne uživa sadja in zelenjave vsak dan? Spremenite svojo prehrano. Odpravite se v naravo, na svež zrak.

Poleg gibanja in zdrave prehrane premagajte spomladansko utrujenost z naravnim izdelkom Enduranza. Izdelek vsebuje izvleček iz lubja slovenske bele jelke, Abigenol ter dodane vitamine in minerale za bolj učinkovito delovanje. Uporabite Enduranzo in se pravočasno zaščitite, da vas utrujenost spomladi ne ujame!

Vprašajte strokovnjaka

Brezplačno strokovno svetovanje

080 87 66

Pokličete nas lahko od pon. do pet., od 9. do 16. ure.

Pišite nam

Zdaj je primeren čas.


Objavljeno v kategoriji: Izčrpanost in šport

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...