Petra Glinšek, mag. farm.

Skrb za imunski sistem z Ars Ganodermo


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Vsi vemo, da za hudimi boleznimi današnjega časa, zboli veliko ljudi. Vendar se je to vedno dogajalo drugim. Seveda zase nikoli nisi pomislil, da bi lahko zbolel. Kaj pa če? Se da še prej kaj narediti?

Poskrbite za svoje zdravje 

Vsak dan pazim kaj pojem, kupujem svežo zelenjavo in sadje, osredotočam se na zdravo prehrano in kuham doma. Gibanje je del mojega vsakdana. Lahkoten popoldanski tek ali vadba v fitnesu. Ne kadim. Odžejam se z vodo ali nesladkanim čajem, vendar kdaj pa kdaj spijem tudi kakšen kozarec vina. Naredim dovolj za svoje zdravje?

Stresne situacije me naredijo močnejšo. Poskušam ločiti negativni in pozitivni stres. Izkoristim pozitivnega in z njim poskušam premagati negativnega. Vsakodnevno se srečujem z ljudmi, ki so preobremenjeni in utrujeni. Nekaj jih je na robu izgorelosti, ampak meni se to ne bo zgodilo. Ali ima stres res vpliv na vsa obolenja današnjega časa?

A vendar se počutim zdravo. Moje misli so tudi pozitivno naravnane, vsaj ko zunaj sije sonce. V času ko je sončnih dni malo, mi misli zaidejo, pa vseeno poskušam najti prijetne stvari, ki me napolnijo s pravo energijo. Že dolgo nisem prebrala kakšne dobre knjige, ki bi me navdala s pozitivnim mišljenjem.

In kaj, če to ni dovolj?

Si tudi ti mnenja, da narediš dovolj za svoje zdravje? Se ti postavljajo vprašanja, kaj pa če ne? Imunski sistem je zelo zapleten in edino pravo orožje v boju, ki ga ima čisto vsak. Pri hitrem tempu življenja ga je težko negovati in krepiti. Okrepljena in obnovljena imunska odpornost nam pomaga ohraniti zdravje in nam da moči, da se spopadamo z najhujšimi obolenji. Močan imunski sistem pobije mikrobe, popravi in odstrani okvarjene in telesu tuje celice in nas tako varuje.

Veliko lahko naredimo sami

Svoj imunski sistem najbolj krepimo z izbiro zdrave hrane. Veliko sadja in zelenjave, če je le mogoče sveže. Svojega organizma ne obremenjujmo preveč z živalskimi beljakovinami. Pijmo dovolj tekočine, vodo ali nesladkani čaj. Izogibajmo se škodljivim razvadam, kot sta kajenje in prekomerno pitje alkohola. Vsak dan se vsaj pol ure gibajmo na svežem zraku. Poskrbimo za dovolj spanja in počitka ter seveda najbolj pomembo, da zmanjšamo stres.

Največ lahko za svoj imunski sistem naredimo, da ga začnemo pravi čas negovati. Ko je imunski sistem že kritično oslabljen, običajna zdrava hrana ni dovolj. Takrat si lahko pomagamo z naravnimi in preverjenimi prehranskimi dodatki, ki imajo veliko moč obnavljanja imunskega sistema.

To moč ima Ganoderma lucidum, kot preventiva v izdelku Ars Ganoderma ter za vse, ki ste preboleli ali se še spopadate z najzahrbtnejšo boleznijo današnjega časa Ars Ganoderma 500.

Vprašajte strokovnjaka

Brezplačno strokovno svetovanje

080 87 66

Pokličete nas lahko od pon. do pet., od 9. do 16. ure.

Pišite nam

Zdaj je primeren čas.

 

Objavljeno v kategoriji: Kritična oslabelost