Urška Zaloker, mag. farm.

Skrb za imunski sistem z Ars Ganodermo


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Pred nekaj dnevi sem prebrala zgodbo mlajše ženske z imenom Paige, ki je imela 4 operacije in 16 kemoterapij. Njen pogled na rožnati oktober in kako se ona počuti ter kakšni občutki se pojavljajo ob mesecu boja proti raku dojke, so me ganili. Zdi se mi, da dostikrat prezremo ali ne pomislimo na čustva, strahove in razmišljanja teh pogumnih ljudi. Zato sem njeno zgodbo povzela in jo želela deliti z vami.

Paige pravi:

Za mnoge preživele z rakom dojke, vključno z mano, je rožnati oktober lahko zelo zapleteno obdobje.

Kot ženska, ki je preživela raka dojke cenim napor, ki se vloži v ozaveščanju o raku dojke. Hvaležna sem tudi gibanju rožnatega oktobra za njegovo vlogo, ki jo je imel na moji poti do ozdravitve. Priložnosti, da se vključimo in izkažemo podporo je res veliko. Vse stvari, oblačila, kozmetika in hrana nas vabi, da kupimo 'roza' v imenu ozaveščanja o raku dojke. Vendar vse to naredi v meni tudi zmedo.

Jaz si želim pridružiti 'zabavi', a zaradi vseprisotne roza barve podoživljam mnoge faze zdravljenja moje bolezni.     

Večino čase nisem več ujeta v svojem mehurčku raka. O raku ne razmišljam vsak dan. Pa vendar ne morem zanikati, podoživljanja nekaterih navad iz tega obdobja. Vsake toliko se ob četrtkih zbudim in mislim, da je dan za kemoterapijo. Občasno, ko stopim izpod tuša, zagledam rane na svojem telesu in se sprašujem: Kako je do tega prišlo? To se res dogaja vse redkeje. Vendar me še vedno preplavijo močna čustva ob najbolj nepredvidljivem času.

Potem so tu še zdravniki in drugi preživeli, ki me hitro spomnijo, da ni nikoli zares konec. Edini pokazatelj, da se je rak res ponovno pojavil so simptomi; a bolečina ni nikoli več samo bolečina.

Kljub vsemu temu sem hvaležna za to, kako daleč sem dejansko prišla, kaj sem dosegla. Še naprej načrtujem in oblikujem svoje življenje z vzpostavljanjem zdravih mej, s tem, da sem čim bolj odprta za nove možnosti in predvsem skušam biti ljubeča in odkrita do same sebe.

Spoznala sem, da je najpomembneje ostati prisoten. Sedanji trenutki zavedanja in prisotnosti so moji najpomembnejši učitelji. Roza obarvan in razsvetljen oktober nam vsem daje priložnost, da podpremo in ozavestimo raka dojke z zdravo mero pozornosti.

Dva njena nasveta sta se mi zdela zelo pomembna:

  • Poslušajte in opazujte svoje telo

Zgodnje odkrivanje je ključno pri vsaki bolezni, predvsem pri raku dojke. Rožnati oktobre je idealen čas, da se prijavite na mamografijo, ali spomnite svoje najbližje na ta pomemben pregled. Lahko se tudi spomnite in vsak mesec sami pregledate dojke. Tako sem jaz našla svojega raka. Bodite pozorni na svoje telo.

  • Povežite se s svojimi najdražjimi

Najverjetneje vsi poznamo nekoga, ki preboleva ali je prebolel raka, na dojkah ali katerega koli drugega. Povežite se to osebo in povejte jim, da razmišljajte o njih. Sama vam lahko povem, da so naključni sms-i in telefonski klici tisti, ki vsakemu, ki je zbolel za rakom, pomenijo največ in dajejo moč.

Če ste bolj za »ustvarjanje«, ponudite nekaj bolj oprijemljivega, kot na primer: organizirajte pomoč za čiščenje, dostavljanje hrane, ponudite prevoz do bolnice, podarite udobne, mehke predmete, kot so deke, nogavice ali jopice (puloverji) za 'kemo dni', lahko pošljete tudi rože. Moji bratranci so mi med mojim zdravljenjem vsak teden dostavili šopek rož. To je bilo zame neprecenljivo.

Včasih si moramo res vzeti več časa za naše najbližje, jih samo poklicati in vprašati, kako so. Moramo pa tudi paziti nase. Poskrbeti zase, za svoje telo, svoj um in svojega duha.

Svojemu telesu lahko ob kritičnih trenutkih in hujših boleznih pomagate z Ars Ganodermo 500. Pomagala vam bo močno okrepiti imunski sistem. Močan imunski sistem je ključen pri boju z rakom, saj je imunski sistem tisti, ki prepoznava in odstranjuje rakave celice. Poleg tega nam dober imunski sistem pomaga, da lažje in boljše prenašamo zdravljenje.

Ars Ganoderma 500 vsebuje olje iz spor medicinske gobe Ganoderme lucidum. Olje je najžlahtnejši in učinkovitejši proizvod Ganoderme lucidum. Namenjen je prav vsem, ki so kritično oslabeli, kot so to bolniki z rakom. Priporoča se tudi vsem, ki so raka uspešno premagali, saj jim učinkovito krepi odpornost vsak dan.

Da počastimo rožnati oktober, kot pravi Paige, sem tudi jaz za vas pripravila ugoden nakup Ars Ganoderme 500. Za vse tiste, ki jo že pridno in redno jemljete ter tiste, ki jo želite poskusiti. Zato ne zamudite akcije. 

Vprašajte strokovnjaka

Brezplačno strokovno svetovanje

080 87 66

Pokličete nas lahko od pon. do pet., od 9. do 16. ure.

Pišite nam

Zdaj je primeren čas.

 

Objavljeno v kategoriji: Kritična oslabelost