Urška Zaloker, mag.farm.

Pri gripi pomaga BetaCold

 


Naročite se na zdravstvene nasvete

Kliknite na gornji gumb in po e-pošti vam bomo poslali zdravstvene nasvete, intervjuje in strokovne nasvete priznanih strokovnjakov in športnikov, omogočili ugodnosti pri nakupu izdelkov Ars Pharmae, sodelovanje v nagradnih igrah, ugodnosti pri poslovnih partnerjih Ars Pharmae in brezplačno udeležbo na izobraževanjih na temo zdravega življenja in preventive.

Ali so tudi vaši otroci začeli smrkati in kihati? Jim gleda svečka iz nosu? Se je že pojavil tisti nadležni kašelj, ki kar strese telo vašega malčka in kar noče in noče prenehati? Mogoče se je vaš otrok že tako prehladil, da mora ostati doma?

Ja, jesen je tukaj in kar precej se je ohladilo. Se mi zdi, da smo po izjemno vročem poletju, kar hitro morali ponovno obleči puloverje in celo spodnje majice. Takšni hitri prehodi in ekstremi v temperaturah zjutraj in popoldan so prav obremenjujoči za mala telesca naših otrok a tudi za nas starše, še posebej za mame.

Vsako jutro stopimo ven, da vidimo, kako mrzlo je. Otroke toplo in po principu čebule oblečemo, da jih ja ne bo zeblo in da jim dopoldan, ko bodo šli ven, ne bo prevroče. Če jim bo prevroče, se bodo spotili. Ko bo zapihal veter ali bodo šli v senco, jih bo zeblo. Nas mame skrbi: 'Ali se bo spomnil, da se mora obleči? Ali bo vzgojiteljica ali učiteljica toliko pozorna, da ga bo opomnila, naj se obleče? Samo, da ne bo zbolel!'

Vse mame upamo, da se sezona viroz pri našem otroku ne bo začela že tako zgodaj. Ko se enkrat začne, kar z lepa ne pridemo ven iz tega začaranega kroga. Otrok se ne pozdravi čisto do konca oziroma, ko se, pride nazaj v vrtec ali šolo, tam je polno smrkajočih in kihajočih otrok in naš malček je čez dva tedna ponovno doma. Skrbi nas za našega otroka, četudi pravijo pediatri, da je popolnoma normalno, če je otrok 10- ali 15-krat na sezono bolan.

Poleg tega smo mame pogosto na bolniški in odsotne z dela. V službi zaostajamo z delom. Sodelavci nas gledajo postrani, češ ali ne moreš poskrbeti, da bo tvoj otrok vsaj en mesec zdrav. Kakšna mama pa si. Tudi šef postaja nejevoljen. Začne nas skrbeti za našo službo. Nikakor ne smemo izgubiti službe. Dandanes je težko najti novo.

Kako bi bilo, če bi bil vaš otrok večino časa zdrav? Da bi zbolele le vsake toliko? Kako bi bilo, če bi bila na bolniški le dva ali trikrat na leto? Sliši se super. Da bo tako, si lahko pomagate na čisto naraven način z BetaCold® Junior. BetaCold® Junior je naravni prehranski dodatek, ki krepi imunsko odpornost vašega otroka. Močan imunski sistem pomaga vašemu otroku ostati zdrav. Pomaga mu tudi, da se hitreje in bolje pozdravi, ko zboli.

Spomnim se mamice, ki je bila že čisto obupana. Njena pet letna hčerkica je imela pogoste viroze in bronhialitise. Bilo je tako hudo, da je bila deklica 5-krat na leto v bolnici. To se je dogajalo vsako leto, že vse od njenega rojstva.

Mamica mi je povedala, da je poskusila že prav vse, a ni nič zares pomagalo. Kljub težavam pa je za svojo hčerkico želela nekaj naravnega, dobrega, nič umetnega, kemičnega. Odločila se je poskusiti BetaCold® Junior. Po dveh mesecih me je poklicala in mi vsa vesela povedala, da je deklica zdrava, se dobro počuti, le tu in tam malo posmrka. Tudi v vrtcu je že več kot en mesec.

Učinkovit, naraven in varen

BetaCold® Junior vsebuje Wellmune® beta-glukan, ki je 100% naravna in varna učinkovina. V prebavnem traktu se veže na specializirane celice imunskega sistema, jih aktivira ter tako spodbudi delovanje celotnega imunskega sistema. Vsa 'odvečna' učinkovina se izloči iz telesa. Tako otroka ni možno predozirati.

Prav tako ima BetaCold® Junior dodane vitamine in minerale v naravni obliki, da jih telo lažje in učinkoviteje uporabi. Vitamini in minerali smiselno dopolnjujejo delovanje Wellmune® beta-glukana. Prednost BetaCold® Junior tablet je tudi, da ne vsebujejo sladil, laktoze, glutena ali GSO. BetaCold® Junior lahko dajete svojim otrokom lahko tudi, če se zdravijo z antibiotiki.

Jaz dajem BetaCold® Junior svojima malčkoma redno že en teden. Starejši je začel kašljati in smrkati kmalu po tem, ko se je vreme poslabšalo. Mlajšega smo ravno uvedli v vrtec in sem si rekla, da enostavno ne bom čakala, da bo tudi njemu pogledala sveča iz nosu. Ko se pri njem pokažejo prvi znaki viroze, hitro obleži in tega si ne želim. Zato jima zjutraj strem vsakemu eno tableto BetaCold Junior, jo zamešam v čaj ali domač sok in jo pridno popijeta.    

Svetujem vam, da tudi vi ne čakate na prve prehlade in viroze, ampak okrepite vašega malčka čim prej, z naravnim BetaCold® Junior. Če je vaš malček že obležal pa mu pomagajte z BetaCold® Junior, da bo ponovno hitro zdrav in boste lahko izkoristili lepe sončne jesenske dni v naravi. Zato naročite BetaCold® Junior še danes. Seveda nismo pozabili na nas mamice. Zato za vas poskrbite z BetaCold® tabletami za odrasle. 

 

Objavljeno v kategoriji: Zdravje otrok