Pojdi na glavno vsebino
080 87 66
Brezplačna pomoč
Brezplačna dostava
Za naročila nad 10 €
Customers friend

Enduranza® proti utrujenosti

Enduranza<sup>®</sup> proti utrujenosti  
Enduranza<sup>®</sup> proti utrujenosti

Ena najmočnejših zaščit telesa pred izgorelostjo je Enduranza®. Številka 1 za utrujenost in izčrpanost po mnenju obiskovalcev lekarn.

Priporočen dnevni odmerek: 1 tableta na dan
Zadošča za: 30 dni
Cena na dan: 0,80 €

Redna cena: 24,98
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 23,73
Pakiranje: 30 tablet
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €

Brezplačna dostava

Za vse nakupe nad 10 €.

Načini plačila

Po povzetju, po predračunu ali PayPal.

Načini plačila

Vaša garancija

Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko brez obveznosti vrnete v roku 15 dni.


Prednosti izdelka Enduranza® 

 • ŠT.1 ZA ZMANJŠANJE UTRUJENOSTI IN IZČRPANOSTI V SLOVENIJI po osebnih izkušnjah uporabnikov na osnovi raziskave kakovosti QUDAL 2016 izvedene pod okriljem švicarske organizacije ICERTIAS
 • Močna zaščita pred preobremenjenostjo in izčrpanostjo.
 • Zadostuje že 1 tableta dnevno.
 • Vsebuje Abigenol prvo slovensko učinkovino.
 • Abigenol je 100 % naravna učinkovina iz lubja bele jelke iz kočevskih gozdov.
 • Je en najbogatejših virov zaščitnih snovi, kar jih lahko najdemo v naravi.
 • Enduranza vsebuje vitamine in minerale v naravni obliki.
 • Ne vsebuje sladil, laktoze ali glutena. 

Kaj so povedali

Mnenja kupcev prenesena iz komentarjev na družbenih omrežjih.

"Edina stvar, ki mi je pomagala." - Tamara
"Jih jemljem že nekaj časa. Top so. " - Željka
"Zelo sem zadovoljna z vašim izdelkom ENDURANZA, saj mi je zelo pomagal. Sem v menopavzi in pri tem je razpoloženje nasploh zelo različno, vendar po jemanju vašega izdelka mi je bilo boljše." - Valentina

Vprašajte strokovnjaka

Brezplačno strokovno svetovanje

080 87 66

Pokličete nas lahko od pon. do pet., od 9. do 16. ure.

Pišite nam

Zdaj je primeren čas.

Utrujenost, izčrpanost, izgorelost.

Izgorelost ne prizanaša nikomur. Grozi več kot polovici populacije, predvsem pa študentom, menedžerjem, zaposlenim mamam, bolniškemu osebju, računalničarjem in mnogim drugim.

Se tudi vi tolažite "Samo še ta mesec, samo še ta projekt, potem si bom lahko oddahnil ..."? Verjetno si ne boste. V službi se zahteve še povečujejo. Zavedate se, da jo vsak trenutek lahko izgubite. Pretekla uspešnost ne šteje. Če niste danes še bolj uspešni kot včeraj, vas lahko zamenjajo.

Vse pogostejši so glavoboli, motnje spanca in slabosti. Opažate prebavne težave in pogosto zbolevate. Občasno vas lahko preseneti močno razbijanje srca, napadi panike, nočne more ali težave v spolnosti. Občutite kronično utrujenost in sploh se ne morete več sprostiti. Vaš krvni tlak je višji kot nekoč. Pijete več kave? Alkohola? Več kadite?

Težave se stopnjujejo vse do infarkta, možganske kapi ali sistemskih bolezni. Naraščajo težave s spominom in z nezmožnostjo koncentracije. Lahko se pojavi občutek ujetosti in samomorilske misli. Oslabelost imunskega sistema je vse večja. Konča se s popolnim fizičnim in čustvenim zlomom.

To imenujemo izgorelost.


Vzroki izgorevanja

Vzroki izgorelosti so psihični. Dolgotrajni stres lahko povzroča kronično utrujenost in izčrpanost, ki vodi v izgorelost. Stanje lahko poslabšamo z delovnim okoljem, ki nam ne daje priznanja in kjer nimamo vpliva na svoje delo. Še slabše je, če je delo rutinsko, a vedno bolj zahtevno. Slabi odnosi v podjetju ali doma in stalna eksistenčna skrb še povečajo grožnjo izgorelosti.

Vendar pa se tudi na najbolj stresna okolja nekateri odzovejo z izgorevanjem, drugi pa ne. Vzrok za to tiči v osebnostnih lastnostih. Posebej ogrožajoča lastnost je perfekcionizem, ko nič ni dovolj dobro. Sledi pesimističen pogled nase in na svet, potreba, da vse izpeljem sam, ker ne zmorem delegirati nalog. Škodljivo vplivajo tudi negativna čustva kot so jeza, strah, skrbi, itd.

 

Vse to se še stopnjuje, ker pogosto zanemarjamo tudi potrebe svojega telesa. Ne skrbimo za dovolj gibanja, premalo spimo in pogosto jémo spotoma, hitro pripravljeno hrano. Tako telo doživlja še večji stres. V stresnem stanju telo pomnoženo proizvaja škodljive snovi. S hitro prehrano telesa ne oskrbimo s snovmi, ki bi ga nevtralizirale.

Pogosto podcenjujemo tveganje za izgorelost. Tudi brezposelnost, skrb za gospodinjstvo, otroke, ostarelo, bolno ali prizadeto osebo so lahko zelo obremenjujoči faktorji, ki vodijo v izgorelost.


Večina okreva dve do štiri leta, nekateri si ne opomorejo nikoli.

Zaradi stresa nastaja v telesu mnogo zelo škodljivih snovi, ki pozneje povzročijo zlom. To so prosti radikali, ki povzročajo poškodbe celic, so povezali z različnimi obolenji. 

 

Eden najbogatejših virov naravnih snovi, ki pomagajo pri zaščiti celic pred oksidatvnim stresom, kar jih lahko najdemo v naravi, je prav v Enduranzi®.

Dolgotrajna izčrpanost se lahko konča s telesno izgorelostjo. Ena najmočnejših zaščita telesa pred izgorelostjo je Enduranza®. Popolnoma naravna mešanica polifenolov, vitaminov in mineralov pomaga telesu odstranjevati posledice stresa, krepi odpornost in zmanjšuje utrujenost.

Enduranza® vsebuje Abigenol® (naravni polifenoli), ki je naravna patentirana učinkovina z zelo močnim zaščitnim delovanjem.

Je popolnoma varen in brez stranskih učinkov, razen pozitivnih.

Vabimo vas k branju člankov o prvi slovenski naravni zdravilni učinkovini Abigenol®. Članki  so izšli v Delu - Znanost, NeDelu in strokovni reviji pHarmonija (kliknite na povezave).


Redna cena: 24,98
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 23,73
Pakiranje: 30 tablet
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €

Kakšna je sestava Enduranze?

Poleg že opisane ključne sestavine Abigenol® vsebuje Enduranza® še prah acerola češnje. Ta vsebuje izredno visoko koncentracijo naravnega vitamina C, tudi do 32-krat več kot pomaranča. Zadostna količina vitamina C prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin E je naslednja dragocenost, ki jo najdemo v Enduranzi®. Ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. 

Vitamin D3 je prav tako pomembna sestavina Enduranze®. Vitamin D ima vlogo pri delitvi celic in prispeva k delovanju mišic. Še posebej v zimskih mesecih, saj se vitamin D tvori v koži pod vplivom sončnih žarkov.

Selen je zelo pomemben za dobro delovanje naših, telesu lastnih encimov. Zato ima selen pomembno vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Cink telo potrebuje za več kot 300 različnih encimov. Vsak encim ima svojo posebno funkcijo, npr.: razmnoževanje celic, dvig imunskega sistema, sinteza beljakovin, celjenje ran in vid. 

Vitamin B1 ali tiamin pomaga telesu pretvoriti ogljikove hidrate v energijo, ki jo telo uporabi za številne funkcije, kot npr.: za dobro delovanje živčnega sistema in srca. 

Železo poskrbi, da je približno pet milijard celic v našem telesu preskrbljenih s kisikom. Če je v telesu premalo železa, nam začne primanjkovati energije, postanemo utrujeni. To lahko vodi v kronično utrujenost ali izčrpanost, poveča se nagnjenost k okužbam. V Enduranzi® je železo kombinirano z naravnim vitaminom C. To telesu omogoči še boljšo absorpcijo železa.

 

Kaj vsebuje Enduranza®?

Sestavine 1 tableta Enduranza®
Abigenol® naravni polifenoli (iz kočevske bele jelke) 150,0 mg
Acerola češnja suhi izvleček 160,0 mg – ustreza 50 mg vitamina C (63% PDV*)
Železo 14,0 mg (100% PDV*)
Vitamin E 12,0 mg (100% PDV*)
Cink 10,0 mg (100% PDV*)
Tiamin (vitamin B1) 1,1 mg (100% PDV*)
Selen 55 μg (100% PDV*)
Krom 40 μg (100% PDV*)
Baker 1,0 mg (100% PDV*)
Vitamin D 10 μg (200% PDV*)
*PDV - priporočen dnevni vnos

 

Sestavine: suhi izvleček acerola češnje, Abigenol izvleček iz skorje bele jelke (Abies alba Mill.), mikrokristalinična celuloza (sredstvo za povečanje prostornine) železov citrat, DL-alfa-tokoferil acetat, cinkov citrat, L-selenmetionin, magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju), silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju), holekalciferol, tiamin mononitrat, kromov klorid.

Enduranza® tablete ne vsebujejo sladil, laktoze, glutena niti kvasnega izvlečka.

Enduranza® tablete so primerne tudi za vegetarijance.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi pod 25 ⁰C.


Redna cena: 24,98
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 23,73
Pakiranje: 30 tablet
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €

Kdaj in kako jemati?

Na dan zadostuje že ena tableta, z malo tekočine. Najbolje med obrokom ali neposredno po njem. Vzamemo jo vsak dan, ko smo obremenjeni. Za najboljšo zaščito jo jemljemo še 14 dni po obremenitvi, da se pomagamo pri obnavljanju telesnih funkcij.


Komu zaupajo najbolj zahtevni?

Izdelke Ars Pharmae uporabljajo ljudje, ki so najbolj motivirani, da ostanejo zdravi in v odlični formi. Prvi med njimi so vrhunski športniki, ki si enostavno ne morejo privoščiti, da bi zaradi slabega počutja izpustili pomembno tekmovanje.

Med predstavniki slovenskega športa, ki redno uporabljajo izdelke Ars Pharmae, so:

 • legendarna triatlonka in prva Slovenka na Ironmanu Nataša Nakrst,
 • Košarkarska zveza Slovenije in njena moška članska reprezentanca,
 • 1. slovenska profesionalna ženska kolesarska ekipa BTC CITY LJUBLJANA,
 • moška in ženska slovenska nordijska reprezentanca.

Kaj o Enduranzi® menijo drugi?

Moram vam sporočiti, da odkar uporabljam Enduranzo, se počutim neverjetno bolje. Delam tri leta samo v nočni izmeni in to šest dni na teden. Imela sem ogromno zdravstvenih težav. Bila sem na koncu z močmi tako zelo, da sem se ustrašila, da bom resno zbolela.

Na spletu sem iskala rešitev za svoje težave in našla vašo stran, o težavah z izgorelostjo. Moram se vam zahvaliti za ta vaš izdelek, ki me je prepričal, čeprav sem bila na začetku v dvomih. Jaz sem ta vaš izdelek poimenovala ČUDEŽNA TABLETKA in jo pridno jem vsak dan. Želim vam veliko poslovnih uspehov.

Darinka Hribar

Zelo sem zadovoljna z vašim izdelkom ENDURANZA, saj mi je zelo pomagal. Sem v menopavzi in pri tem je razpoloženje nasploh zelo različno, vendar po jemanju vašega izdelka mi je bilo boljše.

Ogrin Brigita

 


 

Sodim med tiste, ki imajo za sabo že eno izkušnjo z izgorelostjo in hudimi pomanjkanji določenih vitaminov, ki smo jih zdravili z infuzijami. To pot sem takoj ob slabšem počutju, na podlagi katerega sem začela razmišljati o ponovnem pomanjkanju, ki jo je potrdil tudi izvid, posegla po Enduranzi. Pozitivno sem bila presenečena, ker sem se po 2 dneh jemanja počutila bolje.

Daša Modic

Tablete jemljem vsak dan in resnično se bolje počutim; priporočila sem jih tudi svojim družinskim članom in prijateljem. V današnjem tempu življenja nujno potrebujemo nekaj takega, kar nas drži v ravnotežju; zgrožena sem bila, ko sem slišala, koliko mladih je že "izgorelih" in jim zdravniki predpisujejo tablete(kemija), zato pozdravljam vse, kar je naravno.

Karmen

Moram Vam sporočiti, da sem z izdelkom Enduranza zelo, zelo zadovoljna, poleg tega pa jo rada priporočam sodelavkam, saj delam v zdravstvu, kjer sta stres in izgorelost stalno prisotna. Upam, da se opogumijo v čim večjem številu, saj bomo tako še boljši zdravstveni delavci kljub vsakodnevnim težavam.

Lucija


 

Počutim se bolje in polna energije ... Ponudila sem jo tudi svojemu osemnajstletniku, ki končuje tretji letnik gimnazije in se dnevno srečuje s stresom, preobremenjenostjo in vsakodnevnimi napori.

Marjeta Ferlan

Moram priznati, da res čutim pozitivno spremembo v počutju in sem vam za to zelo hvaležna. Z veseljem sem jo priporočala prijateljicam in upam da bodo tudi one spoznale in čutile spremembe v počutju.

Mojca Kralj

Pozdravljeni, redno sem jemala in moram reči, da se počutim manj utrujeno. Hvala.

Nataša Zupanič


 

Z veseljem vam sporočam, da sem zelo zadovoljen z Enduranzo in hvaležen, da sem jo imel priložnost spoznati in preizkusiti. Na delovnem mestu sem bil zelo izmučen in iztrošen, ter pod izjemnim stresom. Nisem se imel priložnosti dovolj naspati in naposled sem že praktično pregorel. Po nakupu Enduranze se je moje počutje drastično spremenilo. Zdaj navkljub vsem fizičnim in psihičnim obremenitvam, uspešno kljubujem vsem naporom in se veselim novih izzivov.

Tomaž

Z Enduranzo sem resnično zadovoljen. Že dalj časa sem čutil pomanjkanje energije, tako da sem večkrat čez dan moral leči vsaj za pol ure. Sedaj jemljem Enduranzo 12 dni in ponovno sem poln energije kot nekoč. Ponovno mi prej zmanjka dneva kot energije.

Vili Sagadin

Preizkusila sem tablete Enduranza. Tableto sem vzela, ko sem se počutila utrujeno in delovala je v roku ene ure, skoraj da ne morem verjeti. Hvala vam, da sem dobila možnost jo preizkusiti in ugotoviti kaj bi mi pomagalo, da odpravim utrujenost.

Slavica Marjanovič

Redna cena: 24,98
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 23,73
Pakiranje: 30 tablet
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...