Ars Lyra do -25 % Grem v akcijo

3 za -25%
5

Kardio3Aktiv®

Za močno srce in ožilje. Kombinacija ključnih bioaktivnih sestavin za srce in ožilje v samo eni kapsuli. Učinkovito, naravno in kakovostno.

Pakiranje: 30 kapsul.

Priporočen dnevni odmerek: 1–2 kapsuli.

Zadošča za: 15–30 dni.

Spletna cena 17,05 €

Prihranek 5%

Redna cena 17,95 €

15-dnevno vračilo denarja

100% varen nakup

10€ = Brezplačna dostava

ikona inovativne recepture

Inovativna receptura

ikona brez glutena

Ne vsebuje glutena

ikona anatomska oblika

Anatomska oblika

ikona brez sladkorja

Brez sladkorja

Kako vam pomaga Kardio3Aktiv

Podpre: 

 • delovanje srca in ožilja, 
 • vzdrževanje normalne koncentracije maščob v krvi, 
 • normalno raven krvnega tlaka, 
 • elastičnost ožilja, 
 • moč srca in ožilja.*

Prednosti izdelka

 • Vsa ključna hranila za srce in ožilje v 1 kapsuli.
 • Optimalna koncentracija omega-3, Q10, Abigenola, vitaminov K2 in D3 za redno, vsakodnevno jemanje.
 • Omega-3 najvišje kakovosti.
 • Lahko se jemlje v kombinaciji z vsemi predpisanimi zdravili za srce in ožilje.
 • Brez spahovanja ali neprijetnega okusa po ribah.
 • Majhne, anatomsko oblikovanje kapsule za enostavno jemanje.

Kako deluje 

Omega-3 maščobne kisline 

Omega-3 maščobne kisline so vrsta večkrat nenasičenih maščobnih kislin. 

So tako imenovane esencialne maščobne kisline, kar pomeni, da jih naše telo ne more tvoriti samo, ampak jih moramo nujno pridobiti s hrano. 

Za telo so izredno pomembne, saj so sestavni del vseh celic (membran). 

Kakšne koristi imajo omega-3 maščobne kisline pri srčno-žilnih težavah? Najbolj pomembni sta maščobni kislini EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina). 

Imata vlogo pri: 

 •  delovanju srca, 
 • vzdrževanju normalne koncentracije trigliceridov, 
 • vzdrževanju normalnega krvnega tlaka.

Abigenol

Abigenol je slovenska naravna učinkovina, ki jo pridobivamo iz skorje bele jelke iz kočevskih gozdov. Abigenol je izjemno bogat s polifenoli. To so učinkovine, ki so zelo pomembne za naše telo. V dolgotrajnih raziskavah se je izkazalo, da je redno uživanje večje količine polifenolov koristno za zdravje. 

Koencim Q10

Koncim Q10 je prisoten v vsaki celici našega telesa. Še posebej veliko ga je v celicah, ki sestavljajo srce. Koencim Q10 ima pomembno vlogo, ki omogoča celicam, da presnovijo hrano v celično energijo. Vaše telo nekaj koencim Q10 tvori samo, ostalo morate vnesti s hrano. Že po 25. letu starosti začne vaša lastna "notranja" proizvodnja koencima Q10 upadati. Na nizke vrednosti koencima Q10 v vašem telesu poleg staranja še posebej vplivajo: uživanje hrane z nizko vsebnostjo maščob, prekomerno uživanje alkohola in tobaka ter nekatera zdravila, kot so zdravila za zniževanje ravni holesterola (statini). Zato je smiselno dopolnjevanje prehrane s koencimom Q10. 

Vitamina K2 in D3 

Kako vitamin K2 pomaga pri srčno-žilnih obolenjih? 

Ustrezen vnos vitamina K2 pozitivno vpliva na srčno-žilni sistem. Vitamin K prispeva k normalnemu strjevanju krvi. Izkazalo se je, da imajo zdrave arterije do 100-krat več vitamina K2 kot nezdrave. 

Vitamin D prispeva k normalni ravni kalcija v krvi. 

Kombinacija vitamina K2 in vitamina D3 pripomore k ustreznemu nalaganja kalcija v smeri kosti in ne drugam (npr. na ožilje). 

V Kardio3Aktiv® je vitamin D v svoji naravni D3 obliki in je s tem telesu dobro dostopen. Prav tako je vitamin K v obliki K2 (VitamMK7®) v 100 % naravni obliki in je njegova absorpcija v telo zelo velika. 

Tiamin, vitamin B1

Ima vlogo pri delovanju srca. Zato je tudi nepogrešljiv del Kardio3Aktiv®. 

Vitamin B6, B12 in folna kislina – trojček za homocistein

Vitamini B6, B12 in folna kislina so nujno potrebni, saj prispevajo k presnovi homocisteina. Uravnan homocistein je pomemben za delovanje srca in ožilja. V Kardio3Aktiv® je vključena aktivna oblika folne kisline (Quatrefolic®). To je naravna oblika tega vitamina, ki se v celoti absorbira in takoj uporabi v telesu. 


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA

Najlažja in najhitrejša pot

do strokovne rešitve za vaše težave.


ZAUPAJTE MI SVOJO TEŽAVO

*Tiamin ima vlogo pri delovanju srca. EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina) imata vlogo pri delovanju srca (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK). EPK in DHK imata vlogo tudi pri vzdrževanju normalne koncentracije trigliceridov (z dnevnim vnosom 2 g EPK in DHK) in pri vzdrževanju normalnega krvnega tlaka (z dnevnim vnosom 3 g EPK in DHK). Dnevni vnos EPK in DHK naj ne presega 5 g. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil. Vitamina B6, B12 in folat prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Kdaj in kako jemati

1–2 kapsuli na dan med jedjo ali po jedi z nekaj tekočine.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi pod 25 °C. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred vlago in svetlobo.
OpozorilaPrehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Kaj vsebuje

 • Omega-3 maščobne kisline najvišje kakovosti in čistosti. Z dobrim razmerjem EPK in DHK za srčno-žilne potrebe.
 • Abigenol (Abies alba Mill.), izvleček iz lubja kočevske bele jelke z visoko vsebnostjo polifenolov.
 • Koencim Q10.
 • Vitamina K2 (VitaMK7®) in D3.
 • Trojček za homocistein; aktivna folna kislina (Quatrefilic®), vitamina B6 in B12.
 • Vitamin C.

Bioaktivne sestavine
1 kapsula
PDV*
2 kapsuli
PDV*
Ribje olje357 mg/714 mg/
Omega-3 maščobne kisline303 mg/606 mg/
EPK250 mg/500 mg/
DHK35,7 mg/71,4 mg/
Abigenol® naravni polifenoli62,5 mg/125 mg/
Koencim Q1030 mg/60 mg/
Vitamin C20 mg25 %40 mg50 %
Vitamin B10,75mg68 %1,5 mg136 %
Vitamin B61 mg71 %2 mg142 %
Aktivna folna kislina (Quatrefolic®)200 µg100 %400 µg200 %
Vitamin B123 µg120 %6 µg240 %
Vitamin D310 µg200 %20 µg400 %
Vitamin E3 mg83 %6 mg166 %
Aktivni vitamin K2 (VitaMK7®)20 µg27 %40 µg54 %
*PDV – priporočen dnevni vnos

Podrsajte v levo
Podrsajte v desno

Sestavine: koncentrirano ribje olje (70 % EPA, 10 % DHA, ribja želatina (želirno sredstvo), Abigenol izvleček iz skorje bele jelke (Abies alba Mill.), glicerol (sredstvo za ohranjanje vlage), rumeni čebelji vosek (sredstvo za glaziranje), sončnični lecitin (emulgator), koencim Q10, trigliceridi (kaprilna, kapronska, miristinska, stearinska), D-alfa-tokoferol (vitamin E), menakinon (vitamin K2-VitaMK7®), železov oksid (barvilo), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), tiamin mononitrat (vitamin B1), holekalciferol (vitamin D3), (6s)-5-metiltetrahidrofolni glukozaminat (folna kislina-Quatrefolic®), cianokobalamin (vitamin B12).

TOTOX

TOTOX vrednost: 6

Certifikati

 • IFOS
 • FOS Friend of The Sea
 • MSC (Marine Stewardship Counsel)
 • IFFO Responsible Supply Chain   

Pogosta vprašanja:

Če nimate uvedene nobene terapije za srčno-žilne težave, vam svetujemo 1 kapsulo na dan. 

Če imate že uvedeno terapijo, vam svetujemo dve kapsuli Kardio3Aktiva® na dan. 

Jemljete jih po jedi, v dveh ločenih odmerkih. Eno kapsulo po zajtrku in eno po kosilu ali večerji.

Da, lahko. Ob vseh tipih zdravil za zniževanje pritiska. Tudi dolgotrajno

Da, lahko. Tudi dolgotrajno.

Da, lahko. Tudi dolgotrajno.

Da, lahko. Tudi dolgotrajno.

Kardio3Aktiv® lahko jemljete s Marevanom. Svetuje se le, da Kardio3Aktiv® začnete jemati vsaj 14 dni prej, preden greste na kontrolo v antikoagulantno ambulanto. Tam tudi povejte, da redno jemljete izdelek za zaščito srca in ožilja, ki vsebuje vitamin K2. Nato je potrebno Kardio3Aktiv® jemati redno in vsak dan enak odmerek (ljudem, ki imajo težave s strjevanjem krvi in so zaradi tega na Marevanu, priporočamo jemanje 2 kapsul Kardio3Aktiv® dnevno). Če želite odmerek Kardio3Aktiv® spremeniti ali celo prenehati z jemanjem Kardio3Aktiv®, morate to storiti spet 14 dni pred kontrolo v antikoagulantni ambulanti in tam to povedati.

V Kardio3Aktivu® se nahajajo ključne sestavine v pravilnem razmerju. Ob rednem jemanju boste zaužili dovolj vseh ključnih sestavin. 

Število mnenj: 10

Jožica

20. maj 2022

Jaz jih uživam že eno leto, največji uspeh je, da nimam več krčev v nogah. Preden sem začela uživati Kardio3aktiv, sem imela vsako dnevne krče v nogah. Uživala sem magnezij, pa nobenega učinka. Tako da sem zadovoljna, da sem pričela z temi tabletami.

Mojca

20. maj 2022

Jaz redno uživam že 7 mesecev. Uredil se mi je pritisk in srčni utrip. Tudi ob večjem naporu ne opažam težav. Tako, da je to moj sopotnik tudi v nadaljevanju. Z moje strani je edini izdelek v kvaliteti ,ki res pomaga.

Darinka

20. maj 2022

Tudi jaz jih uživam, te tablete resnično pomagajo, priporočam, da se vsak, ki ima težave prepriča sam.

Tanja

20. maj 2022

Seveda z veseljem delimo našo izkušnjo s Kardio3Aktivom z vašimi kupci izdelka - obstoječimi in bodočimi-, saj ima moja mama po cca. 2 - 3 letih rednega vsakodnevnega jemanja popolnoma umirjen srčni utrip in ob tem se ji je tudi zelo izboljšalo splošno počutje. Je pa res, da striktno upošteva vase napotke glede kontinuitetne uporabe Kardio3Aktiva in rezultati so se neizpodbitno pokazali v koncu prvega leta dni jemanja izdelka. V drugem (in zdaj že gremo v tretje leto uporabe Kardio3Aktiva) se ji aritmija sploh ne pojavlja več, kar nas vse domače izredno veseli in zato Kardio3Aktiv nadvse resno priporočimo vsakomur, ki ima srčno-žilne težave, saj vemo iz lastnih izkušenj, da gre za vrhunski izdelek.

Samanta

20. maj 2022

Stara sem 33 let, jemljem za pulz. Sem vprašala kardiologa, osebno zdravnico, pa ima [Kardio3Aktiv op.a.] vse sestavine, ki niso škodljive.

Mira

20. maj 2022

Že leta uživam prehranske dodatke Koencim q10 in omega 3 zaradi tega, ker se vseskozi borim s povišanim holesterolom. Ko sem videla, da obstaja vse v enem in ker verjamem v Ars Pharmae sem se odločila za nakup Kardio3Aktiva za pomoč srcu in ožilju. Sedaj ga jemljem že 7 mesecev in ker je počutje res v redu bom tudi nadaljevala.

Fikret

20. maj 2022

Če mi verjamete ali pa ne zdajle, decembra bo eno leto odkar uporabljam Kardio3aktiv. Sem brez tablet za pritisk, stanje se je kar poboljšalo

Marjeta

20. maj 2022

Super zadeva. Jemljem že nekaj časa in sem danes naročila 3 škatle.❤

Sonja

27. januar 2022

Osebno imam dobro izkušnjo. Je pa sigurno bolje začeti jemati preventivno, ker ko je škoda že nastala, pol je beda. Izdelek je dopolnilo k zdravi prehrani, ki preprečuje poškodbe ožilja in srca. Po 4 mesecih jemanja se počutim bistveno boljše in ker sem že v nevarnih letih, bo to ostal moj zajtrk, oziroma poobedek.

Mojca

26. januar 2022

Jaz redno uživam že 7 mesecev. Uredil se mi je pritisk in srčni utrip. Tudi ob večjem naporu ne opažam težav. Tako, da je to moj sopotnik tudi v nadaljevanju. Z moje strani je edini izdelek v kvaliteti, ki res pomaga.

Priporočamo tudi

3 za -25%
2+1 GRATIS
Ars Vita D s sončkom
Ars VitaD®

2.000 I.E. vitamina D3 v okusni majhni tableti.

Za kosti, mišice, zobe in imunsko odpornost.

Brez sladkorja in alergenov.

14,71 € 15,48 €
3 za -25%
OMEGAStrong®­
OMEGAStrong®­

Visoka vsebnost super čistih omega-3.

3-krat večji izkoristek kot kapsule.

Okusne mehke pastile.

15,06 € 15,85 €
3 za -25%
Akcija
Ars Lyra žafran
Ars Lyra®

Za mirne živce.

Obvladuje tesnobo in napetost.

Premaguje razdraženost in nervozo.

19,53 € 22,98 €
3 za -25%
Acerola s češnjo
Acerola

Vitamin C v okusnih žvečljivih tabletah.

Za vse družinske člane.

Vsebuje sok češnje acerola.

9,40 € 9,89 €