SPOZNAJTE NAŠO EKIPO

Direktor Marko Domazet

MARKO

Direktor

Marko je direktor. V najboljšem pomenu besede. Ekonomist po duši, a zvedav in zabaven po srcu. Vodja z vizijo, ki v vsakem od sodelavcev in sodelavk zna prepoznati najboljše. Odlično vodi preko mirnega ali razburkanega morja. Najbrž so mu v pomoč izkušnje z morja; prostega časa si namreč ne predstavlja brez sonca in slane vode.

Urška Zaloker Ars Pharmae

Urška

Vodja marketinga, lastnica

Urška je lastnica. Z veselim nasmehom vsak dan vse pozdravi in se ob kavi pozanima, kakšno je počutje. Čuteča in čuječa šefica, goreča zagovornica naravnega in zdravega. Raziskuje in se vztrajno loteva novih projektov – v dobro vseh. Navdušena športnica, ki ji je hoja v hribe v poseben užitek in sprostitev.

Mira Krajec

Mira

Svetovanje strankam v maloprodaji

Srce in duša Ars Pharmae. Pa tudi vaš prvi stik z nami. Svetuje, tolaži, spodbuja. Življenjske preizkušnje so jo izklesale, na vsako vprašanje ima odgovor. Organizirana in vestna, s humorjem začini vsak dan. Prosti čas najraje preživi v dobri družbi, ob morju ali na vrtu.

Andreja Glamočanin Ars Pharmae

Andreja

Podpora v nabavi in prodaji

Vedno nasmejana, radovedna kot mačka, številke ima v malem prstu, prste pa hitre, da ne govorimo. Bolj kot vožnjo s trolo po Ljubljani, obožuje latino glasbo in ples. Zagrizena humanitarka, ki prisega na človekove pravice, nenehno učenje in osebno rast.

Melita Novak Ars Pharmae

Melita

Podpora v nabavi in prodaji

Melita skrbno pripravi vaša naročila. Zraven pa brska za izboljšavami in organizira naše dogodke. Prekmurka, ki nas razvaja z gibanico in včasih malo »poguča«, uživa, ko pomaga in ureja. Popoldne pa ugotavlja, zakaj je tudi Gorenjska skoraj enako lepa kot okolica Mure.

Natalia Lebedeva Ars Pharmae

Natalia

Podpora v nabavi in prodaji

Natalia skrbi, da so vaša naročila kar najhitreje v paketih pri vas doma. Nežna duša, ki svoje mehkobe ne more skriti niti v glasu, najbolj uživa v družbi, ob dobri hrani in na morju.

Irena Lukančič Ars Pharmae

Irena

Produktna vodja

Magistrica farmacevtskih znanosti in živa enciklopedija. Njeno poslanstvo je skrb – za ljudi, številke in zapisnike. Je srčna in ciljno usmerjena. Zaslužna, da se o naših izdelkih širi dober glas in da pride do ljudi, ki jih potrebujejo. V prostem času si moči nabira na kolesu, smučeh in na morju. Kljub vsemu pa ji največ energije da skodelica turške kave.

Natalija

Strokovna sodelavka

Natalijin svet so lekarne. Zanje poskrbi z novimi informacijami, študijami, odgovori na vsa vprašanja in dileme. Disciplinirana in vztrajna želi vse razumeti in raziskati. Zato se najbolj zanaša na študije. Prijaznost in toplina se ji obrestujeta tudi v odnosu do narave. Vrtnarjenje in skrb za zajčke zapolnijo njen prosti čas.

Katja Kokalj Ars Pharmae

Katja

Specialist spletnega trženja

Katja ustvarja v digitalnem marketingu. Ne pozabi na slovensko besedo z vsemi pravili in nanjo opozarja še druge. Navada še iz novinarskih časov. Komunikativna in kreativna rada začne dan zgodaj, sploh če s prvo kavo postreže sodelavec. Nežna, a odločna, blažilec na sestankih in sistematična pri delu. Najbolj zadovoljna je, kadar ji uspe popoldne razmigat sebe in otroke.

Iztok Golob Ars Pharmae

Iztok

Vodja spletnega trženja

Iztok živi v digitalnem svetu, a glasba Beatlov in dobra knjiga ga ohranjata v realnem. Uživa v načrtovanju kampanj in še bolj v pisanju. Nekdanji novinar še vedno rad in veliko govori; še dobro, sicer bi med toliko ženskami težko prišel do besede. Rad pomaga, pozitiven in proaktiven, skrbi, da so vsi dobro. Sam se najbolje počuti, če je prvi v službi in popoldne preživi na kolesu ali v hribih. 

bel pixl
bel pixl