Pojdi na glavno vsebino
080 87 66
Brezplačna pomoč
Brezplačna dostava
Za naročila nad 10 €
Customers friend

O nakupu in ugodnostih

Ugodnosti zaupanja

Odtrgajte in zberite 3 pokrovčke škatel ali embalaže katerih koli izdelkov Ars Pharmae®.

V Ugodnost zaupanja so vključeni prav vsi izdelki Ars Pharmae®, zato hitro zberite poljubne tri in si prislužite izdelek s 33 % popustom.*

Ko zberete 3 pokrovčke, izpolnite kartico OSEBNI PODATKI KUPCA. Kartica je priložena navodilom v izdelkih Ars Pharmae®.
Izdelki: Lepicol, Acerola in Pycnogenol gel, nimajo priložene kartice. Zato najdete kartico na naši spletni strani, ki jo natisnete in izpolnite.

Pri izpolnjevanju kartice napišite tudi, kateri izdelek Ars Pharmae® želite prejeti s 33 % popustom.

Bodite pozorni, da izpolnite vse podatke, ki so potrebni, da vam pošljemo želen izdelek in podatke, da vas v primeru morebitne nejasnosti lahko kontaktiramo.Za dodatne informacije in strokovno pomoč smo vam na voljo med delavniki od 9. do 16. na BREZPLAČNI ŠTEVILKI 080 87 66.

Natisnite in izpolnite KARTICO UGODNOSTI ZAUPANJA in jo skupaj s tremi pokrovčki pošljite na naslov:

Ars Pharmae, d.o.o.
Litostrojska cesta 46a
1000 Ljubljana

Izdelka, za katerega ste prejeli 33 % popust Ugodnosti zaupanja ni
mogoče
ponovno uveljavljati za pridobitev popusta Ugodnosti zaupanja. 

Izdelek ima zato prečrtan emblem ugodnosti zaupanja.


Ugodnosti zaupanja
Klikni na sliko za povečavo in tiskanje obrazca

Popusti se med seboj ne seštevajo.

Trije kupončki prinašajo popust za en izbran izdelek. Za aktualne pakete, ki vsebujejo več izdelkov in so že s popustom, ni mogoče uveljavljati 33 % popusta.


Pogoji poslovanja

1. Bistvene lastnosti blaga

Cene, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami ter podatki o načinu plačila in dobave, veljajo v trenutku dokončne potrditve naročila na spletni strani http://www.arspharmae.com. Podatek o roku dobave velja v trenutku dokončne potrditve naročila.

V primeru spremembe roka dobave, vas bomo o tem pravočasno obvestili.

O vseh podatkih vašega spletnega naročila, boste po dokončni potrditvi naročila, obveščeni na vaš e-naslov, ki ste ga navedli pri vnosu vaših podatkov.

Če obvestila ne prejmete, je prišlo do napake ali pa obstaja možnost, da ste navedli napačen e-naslov. V takem primeru nas kontaktirajte:
- pišete na e-naslov: info@arspharmae.com
- pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 87 66

Izdelke lahko naročite tudi na brezplačni telefonski številki 080 87 66 med delavniki od 9. do 16. ure.

Naročila, oddana po 15. uri, bomo obdelali naslednji delovni dan, zato rok dostave začne veljati z naslednjim dnem.

Popusti akcij in ugodnosti se med seboj ne seštevajo.

2. Dokončna potrditev naročila

Naročilo je zaključeno, ko prejmete obvestilo o poslanem naročilu na vaš e-naslov.

3. Možnost spremembe naročila ali odstop od naročila

Možnost spremembe naročila ali odstopa od njega je možno v roku ene ure od takrat, ko ste prejeli potrditveno e-pošto, kasneje obstaja možnost, da smo mi naročilo že realizirali in ga poslali na naveden naslov.

Naročilo lahko spremenite ali od njega odstopite, tako da pošljete elektronsko sporočilo na naslov info@arspharmae.com z navedbo številke naročila in želenimi spremembami.

4. Podatki o dostavi

Naročene izdelke vam bomo poslali v roku 1 do 3 delovnih dni po naročilu na naveden naslov.

Poštnina za dostavo po Sloveniji je BREZPLAČNA za nakupe nad 10,00 EUR, za nakupe nižje od 10,00 EUR vam zaračunamo 2,00 EUR za stroške poštnine.

Dostavo izdelkov vršimo preko Pošte Slovenija, na naslov, katerega navedete za dostavo. Prav tako navedite mobilno številko, na kateri ste dosegljivi, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o predvidenem času dostave.

V primeru neuspešnega poskusa dostave, dobite obvestilo o prispeli pošiljki. Z obvestilo lahko dvignete prispelo pošiljko na vaši pošti.

Po vaši želji se paket lahko dostavi na Petrolov bencinski servis. Seznam le-teh si lahko ogledate tukaj. Primer naslavljanja za Petrolov bencinski servis:
Janez Novak
BS CELJE
Mariborska 21
3000 Celje

Po vaši želji se paket lahko dostavi v Paketomat. Seznam le-teh si lahko ogledate tukaj. Primer naslavljanja za Paketomat:
Janez Novak
PS Paketomat
Mariborska 21
3000 Celje

Izdelke lahko tudi osebno prevzamete na našem naslovu: Ars Pharmae®, d.o.o., Litostrojska cesta 46a, Ljubljana, po predhodnem dogovoru.

Dostava je mogoča tudi izven Slovenije in se obračuna glede na težo in na kraj dostave.

5. Plačilo

Po povzetju - naročene izdelke vam v roku 1-3 delovnih dni pošljemo preko kurirja na naslov, ki ste ga navedli v naročilu. Točno kupnino poravnate ob prevzemu pošiljke z gotovino ali s kreditno/debetno kartico.

Po predračunu – če želite kupnino plačati po predračunu nam pišite na info@arspharmae.com in poslali vam bomo predračun. Ko bo kupnina vidna na našem računu vam v roku 1-3 dni pošljemo paket na navaden naslov.

V primeru plačila po predračunu se sklicujte na podatke:
Ars Pharmae, d.o.o.
Litostrojska cesta 46a
1000 Ljubljana

IBAN: SI56 3400 0100 8361 633, odprt pri Banka Sparkasse d.d.

Pri izpolnjevanju naloga UPN v polje sklic najprej vnesite SI00, za tem pa številko vašega naročila (npr. SI00 1234). V polju koda namena lahko izberete OTHR.

Preko PayPal-a.

Poštnina za dostavo po Sloveniji je BREZPLAČNA za nakupe nad 10 EUR.

6. Vračilo in reklamacija blaga

Vsa sprejeta in ne preklicana naročila (naročilu lahko prekličete preko elektronske pošte info@arspharmae.com v roku ene ure od oddaje naročila) se obravnavajo kot ne preklicana in jih bo podjetje Ars Pharmae® poslalo na naročnikov naslov naveden v spletni trgovini.

Kupec lahko v petnajstih (15) dneh po prejemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je dolžan poravnati stroške, ki nastanejo pri vračanju blaga (stroški poštnine). Izdelki morajo biti neuporabljeni, nepoškodovani, v originalni in neodprti embalaži in v nespremenjeni količini. V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov: Ars Pharmae®, d.o.o., Litostrojska cesta 46a, Ljubljana ali e-naslov info@arspharmae.com.

Priložen mora biti originalen račun in transakcijski račun pošiljatelja (številka in enota banke) za morebitno vračilo kupnine. Če vrnjeno blago ustreza pogojem vračila, bo Ars Pharmae® vrnila celotno kupnino najkasneje v petnajstih (15) dneh od prejema vrnjenega blaga. Če je vračilo blaga posledica napake dobavitelja (npr. poslano napačno blago), se kupcu povrne tudi stroške vračanja blaga (stroške poštnine).

Kupec vse morebitne odstope od naročila sporoči na naslov: info@arspharmae.com ali s priporočeno pošto na naslov: Ars Pharmae®, d.o.o., Litostrojska cesta 46a, 1000 Ljubljana, v roku 15 dni od prejema blaga. Rok prične teči po prejemu blaga.

Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 87 66 ali nam pišite na info@arspharmae.com.

7. Akcije in popusti

1. Izdelka, za katerega ste prejeli 33 % popust Ugodnosti zaupanja ni mogoče ponovno uveljavljati za pridobitev popusta Ugodnosti zaupanja. 

2. Izdelek ima zato prečrtan emblem ugodnosti zaupanja.

3. Popusti se med seboj ne seštevajo.

4. Trije kupončki prinašajo popust za en izbran izdelek. Za aktualne pakete, ki vsebujejo več izdelkov in so že s popustom, ni mogoče uveljavljati 33 % popusta.

8. Varovanje podatkov

Vsa evidenca naročil, račun kot sklenjena pogodba se nahaja na sedežu podjetja Ars Pharmae®, d.o.o., Litostrojska cesta 46a, Ljubljana.

Vsi podatki o uporabnikih, pridobljeni preko spletnega mesta http://www.arspharmae.com bodo uporabljeni izključno za potrebe poslovanja. Vaši osebni podatki, ki jih trajno vnesete v bazo podatkov ob registraciji, ne bodo posredovani tretjim osebam.

9. Varstvo otrok

Trgovec v spletni trgovini ne sprejema naročil od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi za to imel izrecno dovoljenje njegovih staršev ali skrbnikov. Trgovec v spletni trgovini ne ponuja prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

Trgovec brez izrecnega dovoljenja staršev ali skrbnikov ne bo sprejemal kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke, prav tako ne bo izdajal podatkov, sprejetih od otrok, tretjim osebam, razen staršem oziroma skrbnikom.

Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.

Zadnja dopolnitev splošnih pogojev: 12.6.2017 v Ljubljani.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...