Pojdi na glavno vsebino
080 87 66
Brezplačna pomoč
Brezplačna dostava
Za naročila nad 10 €
Kako do 33% ugodnosti zaupanja

O podjetju

"Uporabili bomo modrost narave v dobrobit vseh. Spremenili bomo miselnost s povezavo uradne in komplementarne medicine, za celostno zdravje človeka. Vzpostavili bomo okolje, kjer zmagujejo znanje, odgovornost, srčnost, zaupanje, predanost in pripadnost drugemu. Z modrostjo narave bomo skupaj rasli, napredovali in ustvarjali blagostanje."

Ante ZalokerAnte Zaloker, mag. farm., direktor Ars Pharmae

Ars Pharmae deluje za ljudi, ki želijo izboljšati zdravje z vrhunskimi izdelki, na najbolj naraven način.

Naše vrednote so:

  • zdravje
  • dobro počutje
  • narava

Naši izdelki s področja integrativne medicine so rezultat vedenja, da je človek celota telesa, uma in duha. Vemo, da so vse skrivnosti človekovega zdravja skrite v naravi.

V ekipi so vrhunski strokovnjaki in svetovalci s področij farmacije, mikrobiologije, onkologije, urologije, imunologije, diabetologije, genetike, fizioterapije, revmatologije in dermatologije.

Razvijamo izdelke za ohranjanje zdravja, ki združujejo najboljše s področij tradicionalne in integrativne medicine. A le tam, kjer lahko s testi in znanstvenimi raziskavami potrdimo visoko učinkovitost in varnost.

Izdelki podjetja Ars Pharmae so dostopni v lekarnah, v specializiranih trgovinah, v drogerijah DM, na spletni trgovini Ars Pharmae in na sedežu podjetja.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...