Pojdi na glavno vsebino
080 87 66
Brezplačna pomoč
Brezplačna dostava
Za naročila nad 10 €
Customers friend

BetaCold® PLUS

Hiter, močan in učinkovit aktivator vaše imunske obrambe.

BetaCold<sup>®</sup> PLUS  

Priporočen dnevni odmerek: 1 - 2 vrečki
Zadošča za: 5 - 10 dni
Cena na dan: 1,50 - 3,00 €

Redna cena: 14,99
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 14,25
Pakiranje: 10 vrečk
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €

Brezplačna dostava

Za vse nakupe nad 10 €.

100% varen nakup

Plačate po povzetju ali predračunu.

Vaša garancija

Če z izdelkom niste zadovoljni, lahko izdelek brez obveznosti vrnete v roku 15 dni.

Se vas nekaj loteva? Ponovno?

Smrkate? Vas boli glava? Vas bolijo mišice? Imate zamašen nos? Kašljate?

Ohh ne, ponovno je na vidiku prehlad. Samo, da se ne bo razvil v kaj več. Samo, da ne boste obležali. Da ne boste ponovno na bolniški. Delo v službi se bo kopičilo in nadrejeni bodo ponovno nezadovoljni. In seveda, da se ne bodo nalezli otroci in še oni zboleli. Potem se bo vse skupaj še bolj zavleklo, še več bolniške.

Kaj naj naredite? Kako se boste čimprej znebili virusov, ki so napadli vaše telo in vam povzročajo slabo počutje? 

Ali lahko preprečite, da ne boste obležali?

 


Vprašajte strokovnjaka

Brezplačno strokovno svetovanje

080 87 66

Pokličete nas lahko od pon. do pet., od 9. do 16. ure.

Pišite nam

Zdaj je primeren čas.

Lahko!

Z vašim imunskim sistemom. Vaš imunski sistem je izjemno natančen sistem, ki je razpreden po vsem telesu. Sestavljajo ga različni imunski organi in imunske celice.

Ob vdoru virusa ali bakterije v vaše telo se sproži odziv imunskega sistema. Pomembno je, da vaš imunski sistem pravočasno najde in prepozna škodljiv virus ali bakterijo ter ga odstrani iz vašega telesa.


Kako lahko vi pomagate vašemu imunskemu sistemu pri boju z virusi in bakterijami?

Z BetaCold® PLUS, vrečkami s praškom za pripravo okusnega napitka za imunsko obrambo vašega telesa.

Kaj vsebuje BetaCold® PLUS?

BetaCold® PLUS vsebuje skrbno izbrane sestavine, naraven bioaktiven Wellmune® beta-glukan, zmes naravnih bioaktivnih polifenolov iz lubja kočevske bele jelke, imenovan Abigenol ter 3 vitamine in 3 minerale.  Prav tako vsebuje popolnoma naravni izvleček iz soka limon. Z eno vrečko zaužijete toliko soka, kot ga je v pol limone.

Ali je preizkušen?

Da! Glavna bioaktivna učinkovina Wellmune® beta-glukan je klinično preizkušena. Svojo učinkovitost je dokazala pri: otrocih, odraslih, rekreativnih in profesionalnih športnikih, starejših odraslih in posameznikih s povišano stopnjo stresa.  

Izjemno učinkovitost je v študijah pokazala tudi slovenska učinkovina Abigenol, ki jo pridobivamo iz lubja kočevske bele. Pri nas se uspešno uporablja že več kot 6 let.

Katere prednosti ima BetaCold® PLUS?

Redna cena: 14,99
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 14,25
Pakiranje: 10 vrečk
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €

Kako deluje BetaCold® PLUS?

Močno, hitro in učinkovito.

Ključna bioaktivna sestavina v BetaCold PLUS je naravni patentiran Wellmune® bata-glukan iz lastniških kvasovk Saccharomyces cerevisiae.  Wellmune® bata-glukan je biološko aktiven polisaharid, ki ima imunomodulatorno delovanje. To pomeni, da uravnava delovanje imunskega sistema v smeri vzpostavljanja njegovega ravnovesja.

Kako točno vpliva Wellmune® bata-glukan na vaš imunski sistem?

Po zaužitju, Wellmune® bata-glukan prispe v tanko črevo, kjer se veže na Peyerjeve ploščice. Peyerjeve ploščice so del imunskega sistem, ki je zelo bogat z imunskimi celicami. Imunske celice prepoznajo Wellmune® bata-glukan, zato se Wellmune® bata-glukan veže na njih. Tako pride do aktivacije vašega imunskega sistema po celem telesu.

Wellmune® bata-glukan se ne vsrka v kri in se v nespremenjeni obliki izloči iz vašega telesa.

Wellmune® bata-glukan začne delovati hitro v 12-24 urah po zaužitju.

Kako pomaga Abigenol - zmes naravnih bioaktivnih polifenolov iz lubja kočevske bele jelke?

Polifenoli so zelo močni naravni antioksidanti, ki jih najdemo v posameznih rastlinah. Polifenoli sodijo med nutriente v sledovih, ki jih morate redno zaužiti s hrano. Imajo izjemno dober vpliv na vaše zdravje in dobro počutje. V Abigenolu, izvlečku lubja kočevske bele jelke, je delež polifenolov zelo visok, zato je koristen za vaše telo, ko ste bolni in tudi kot preventiva.   

Kateri vitamini in minerali so dodani?

V BetaCold® PLUS so dodani 3 vitamini in 3 minerali, vitamin C iz acerola češnje, vitamina D3 in B6, od mineralov baker, cink ter selen.

Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistem in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Kadar ste utrujeni in izčrpani, ste veliko bolj dovzetni za okužbe, zato je uživanje vitamina C zelo priporočljivo 

Vitamin D3 prispeva k delovanju našega imunskega sistema. Še posebej nepogrešljiv je za nas, ki živimo na severni polobli, kjer so jesenski in zimski dnevi zelo kratki in imamo manj sončnih dni. Zato se pogosto zgodi, da smo premalo izpostavljeni soncu in s tem tvorbi vitamina D3.

Vitamin B6 ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju in delovanju živčnega sistema. Smiselno ga je uživate tudi že preventivno, ko ste utrujeni, izčrpani, pod stresom in preobremenjeni, saj ste takrat bolj dovzetni za okužbe.

Cink je element v sledovih, ki ima mnogo funkcij v vašem telesu, med drugim ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, zaščiti celic pred oksidativnim stresom in delitvi celic. Vaše telo potrebuje cink za dobro delovanje več kot 300 različnih encimov.

Mineral selen ima tudi vlogo pri delovanju imunskega sistema in je zelo pomemben za delovanje naših, telesu lastnih antioksidativnih sistemov.

Baker ima prav tako vlogo pri delovanju imunskega sistema ter zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Pomembno je, da uživamo cink in baker istočasno v ustreznem razmerju, saj je ustrezno ravnotežje teh dveh elementov v vašem telesu zelo pomembno.


Kdaj jemljete BetaCold® PLUS?

  1. Takoj, ko začutite prve znake okužbe: utrujenost, slabotnost, pomanjkanje energije.
  2. Ko ste že prehlajeni, da ne boste obležali.
  3. Pri vseh hujših obolenjih: gripi, bakterijskih okužbah.
  4. Ob zdravljenju z antibiotiki.
  5. Če traja prehlad dolgo časa in se ga ne morete znebiti.

Kako jemljete BetaCold® PLUS?

Odrasli in otroci od 12. leta starosti:

2 vrečki na dan prve tri dni, nato nadaljujte z 1 vrečko na dan. Jemljite BetaCold® PLUS ves čas, ko ste prehlajeni.

Redna cena: 14,99
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 14,25
Pakiranje: 10 vrečk
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €
 

Komu zaupajo najbolj zahtevni?

Izdelke Ars Pharmae uporabljajo ljudje, ki so najbolj motivirani, da ostanejo zdravi in v odlični formi. Prvi med njimi so vrhunski športniki, ki si enostavno ne morejo privoščiti, da bi zaradi slabega počutja izpustili pomembno tekmovanje.

Med predstavniki slovenskega športa, ki redno uporabljajo izdelke Ars Pharmae, so:

  • legendarna triatlonka in prva Slovenka na Ironmanu Nataša Nakrst,
  • Košarkarska zveza Slovenije in njena moška članska reprezentanca,
  • 1. slovenska profesionalna ženska kolesarska ekipa BTC CITY LJUBLJANA,
  • moška in ženska slovenska nordijska reprezentanca.

Kaj o BetaColdu menijo drugi?

Sem kronična bolnica (hematološka, KOPB) in redno poslušam "pazite se pljučnic", zato rada preventivno posežem "že pri prvih znakih prehlada" po naravnih preparatih.

Betaglucan Forte mi je ponudila v letu 2012 prodajalka v Sanolaborju, Jesenice. Bila sem zadovoljna, zato je od takrat doma vedno na zalogi. Konec prejšnjega tedna sem se na sprehodu s psom prehladila in v nedeljo me je že mučila angina sicer še brez kašlja in vročine. V ponedeljek sem začela z Betaglucanom Forte in Septoletami plus. V torek sem že bila brez angine, le malo sem še pokašljevala. Izognila sem se antibiotikom, predvsem pa zapletom.

Breda Perko

Po nasvetu prijateljice sem se po dolgotrajnem prehladu odločila za uporabo Betaglucan Forte. Sprva sem menila, da je to le še en izdelek, ki obljublja hitre pozitivne učinke, vendar sem po nekaj dneh jemanja Betaglucanov ugotovila, da ta izdelek resnično pomaga. Ker imam oslabljen imunski sistem, hkrati pa je sezona prehladov, sem se odločila, da preizkusim še izdelek Ars Ganoderma. Tudi o tem izdelku imam le pohvale, saj od kar ga uživam, nimam več težav s prehladi.

Tina Resman

Želim se vam zahvaliti za Betaglucan - Tako Junior kot za odrasle. Res, odkar uživamo vaš proizvod (seveda ravno ob pravem času), smo bolj čili in zdravi. Še veliko poslovnih uspehov & dobrih produktov vam želim.

Mama Mojca

Imate vprašanje?

Potrebujete nasvet?

Pokličite za brezplačno svetovanje.

080 87 66

Pokličete nas lahko od pon. do pet., od 9. do 16. ure.

Pišite nam


Katere sestavine vsebuje BetaCold® PLUS?

 

Bioaktivne sestavine na 1 vrečko na 2 vrečki
WELLMUNE® beta-glukan 250 mg 500 mg
Abigenol 30 mg 60 mg
vitamin C 50 mg (62,5% PDV*) 100 mg (125% PDV*)
cink 2 mg (20% PDV*) 4 mg (40% PDV*)
vitamin B6 1,4 mg (100% PDV*) 2,8 mg (200% PDV*)
baker 1 mg (100% PDV*) 2 mg (100% PDV*)
selen 55 μg (100% PDV*) 110 μg (200% PDV*)
vitamin D3 10 μg (200% PDV*) 20 μg (400% PDV*)

*PDV - priporočen dnevni vnos

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Vsem s presajenimi organi in vsem ki prejemajo imunosupresivno terapijo se jemanje BetaCold® PLUS  odsvetuje. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi pod 25°C. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred vlago in svetlobo. 

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine; eritritol; maltodekstrin; Wellmune® (beta-glukan iz kvasovk Saccharomyces cerevisiae)); acerola (Malpighia punicifolia L.); sredstvo za uravnavanje kislosti: magnezijev hidroksid; sadni sok tit. 34% vitamina C; zgoščen sok limone; naravna aroma limone; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; sladilo: steviol glikozid; Abigenol® (izvleček iz skorje bele jelke (Abies alba Mill.)); sredstvo za emulgiranje: beta-ciklodekstrin; sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid; L-selenmetionin; bakrov glukonat; Ultrazin® (cinkov oksid, preželatiniran rižev škrob iz Oryza sativa L.); sredstvo za emulgiranje: saharozni estri maščobnih kislin, sončnični lecitin; sredstvo za povečanje prostornine: trikalcijev fosfat (riževa moka); holekalciferol (vitamin D); piridoksin hidroklorid (vitamin B6)

 

Redna cena: 14,99
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 14,25
Pakiranje: 10 vrečk
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...