Pojdi na glavno vsebino
080 87 66
Brezplačna pomoč
Brezplačna dostava
Za naročila nad 10 €
Kako do 33% ugodnosti zaupanja

Politika zasebnosti

  1. Upravljavec osebnih podatkov
  2. Katere osebne podatke obdelujemo
  3. Za katere namene uporabljamo osebne podatke
  4. Pravne podlage
  5. Kako dolgo hranimo podatke
  6. Piškotki
  7. Prostovoljnost posredovanja podatkov
  8. Kdo ima dostop do osebnih podatkov
  9. Kakšne pravice ima obiskovalec
  10. Uveljavljanje vaših pravic

Upravljavec osebnih podatkov in kontaktni podatki

S tem spletnim mestom upravljamo podjetje Ars Pharmae, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, 01/420 57 30, info@arspharmae.com.

Pravilnik o varstvu osebnih podatkov opisuje, kako zbiramo, opravljamo, prenašamo in razkrivamo z vami povezane podatke (vaše ''osebne podatke''). Vaše osebne podatke obdelujemo v skladu z zakoni o zasebnosti in varstvu osebnih podatkov, ki veljajo v Sloveniji in Evropskem gospodarskem prostoru.

Katere osebne podatke obdelujemo

Obisk spletne strani

Ob vsakem obisku spletne strani Ars Pharmae se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje IP številka, ki identificira posamezen računalnik ali drugo napravo na spletu. Svetovni splet deluje tako, da se na spletnem strežniku, kjer gostuje spletna stran, beležijo podatki, kot je IP številka, verzija brskalnika (denimo Chrome), čas obiska in podobno.

Namen teh postopkov je zagotavljanje varnosti omrežja in informacij ter preprečevanje neavtoriziranih dostopop, ki lahko ogrozijo prenesenih osebnih podatkov, ter povezanih storitev.

Naročanje na e-novice

Pri naročanju na e-novice Ars Pharmae poleg IP naslova obdeluje

Naročanje vzorca izdelka

Pri naročanju vzorcev izdelkov Ars Pharmae poleg IP naslova obdeluje

Vprašajte strokovnjaka

Pri naročanju vzorcev izdelkov Ars Pharmae poleg IP naslova obdeluje

Spletna analitika

Ob obisku spletne strani arspharmae.com se na napravo obiskovalca naloži analitični piškotek Google analytics ponudnika Google. Namen je spremljanje obiskanosti spletnega mesta in izboljšanje uporabniške izkušnje.

Ars Pharmae obdeluje tudi

Osebne podatke obdelujemo za različne namene

Vaše osebne podatke lahko uporabljamo za enega ali več navedenih namenov:

Pravne podlage za obdelavo osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko obdelujemo na naslednjih pravnih podlagah:

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke in kaj se z njimi zgodi potem

Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve, hranimo trajno oz. do preklica te privolitve z vaše strani.

Podatke o izdanih računih hranimo 10 let od izdaje.

Podatke, ki so potrebni za obdelavo vašega naročila pri nas, hranimo še 5 let od izpolnitve naročila.

Po poteku roka hrambe osebne podatke učinkovito izbrišemo ali anonimiziramo, kar pomeni, da jih obdelamo na tak način, da jih nikakor ni več mogoče povezati z vami oziroma jih pripisati vam.

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke s zbesedilo, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Ars Pharmae se pri rabi drži politike piškotkov.

Prostovoljnost posredovanja podatkov

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno.

Osebnih podatkov nam niste dolžni posredovati, vendar pa v primeru, da jih ne posredujete, vam ne more vaših naročenih izdelkov dostaviti in izdati računa.

Kateri podatki so taki, da njihovo neposredovanje pomeni nezmožnost dostave naročenih izdelkov in izdaje računa, vam bomo navedli vsakič, ko bomo od vas pridobivali osebne podatke.

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo in ne omogočamo seznanitve z njimi tretjim osebam (izven podjetja Ars Pharmae, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana) razen tistim, ki imajo z nami sklenjeno pisno pogodbo, na podlagi katere izvajajo določena opravila v zvezi z obdelavo podatkov in so dolžni spoštovati zakonodajo glede obdelave in varstva osebnih podatkov (t.i. pogodbeni obdelovalci). Pogodbeni obdelovalci, ki jim posredujemo osebne podatke, so:

Pogodbeni obdelovalci smejo osebne podatke obdelovati zgolj v okviru naših navodil in osebnih podatkov ne smejo obdelovati za lastne namene. Zavezani so, skupaj s svojimi zaposlenimi, k varovanju zaupnosti vaših osebnih podatkov.

Pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov ne iznašajo v tretje države (izven držav članic Evropskega gospodarskega prostora – to so članice EU ter Islandija, Norveška in Liechtenstein).

Kakšne pravice imate v zvezi z osebnimi podatki, kako lahko prekličete privolitev za obdelavo in kaj to pomeni

Glede svojih osebnih podatkov imate naslednje pravice:

Uveljavljanje vaših pravic

Svoja vprašanja, pomisleke in zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z vašimi osebnimi podatki lahko naslovite na info@arspharmae.com ali Ars Pharmae, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana.

Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko od vas zahtevamo dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrnemo le v primeru, da dokažemo, da vas ne moremo zanesljivo identificirati.

Na vašo zahtevo s katero uveljavljate svoje pravice v zvezi z osebnimi podatki, moramo odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema vaše zahteve.

Zadnja sprememba pravilnika: 07.02.2019

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...