Pojdi na glavno vsebino
080 87 66
Brezplačna pomoč
Brezplačna dostava
Za naročila nad 10 €
Kako do 33% ugodnosti zaupanja

Način plačila in dostava

Način plačila

Po povzetju - naročene izdelke vam v roku 1-3 delovnih dni pošljemo preko kurirja na naslov, ki ste ga navedli v naročilu. Točno kupnino poravnate ob prevzemu pošiljke z gotovino ali s kreditno/debetno kartico.

Po predračunu – če želite kupnino plačati po predračunu, to izberite ob naročilu, ali nam pišite na info@arspharmae.com in poslali vam bomo predračun. Ko bo kupnina vidna na našem računu, vam v roku 1-3 dni pošljemo paket na navaden naslov.

V primeru plačila po predračunu se sklicujte na podatke:

Ars Pharmae, d.o.o.

Litostrojska cesta 46a

1000 Ljubljana

IBAN: SI56 3400 0100 8361 633, odprt pri Banka Sparkasse d.d.

Pri izpolnjevanju naloga UPN v polje sklic najprej vnesite SI00, za tem pa številko vašega naročila (npr. SI00 1234). V polju koda namena lahko izberete OTHR.

Preko PayPal-a.

Poštnina za dostavo po Sloveniji je BREZPLAČNA za nakupe nad 10 EUR.

Podatki o dostavi

Naročene izdelke vam bomo poslali v roku 1 do 3 delovnih dni po naročilu na naveden naslov.

Poštnina za dostavo po Sloveniji je BREZPLAČNA za nakupe nad 10,00 EUR, za nakupe nižje od 10,00 EUR vam zaračunamo 2,00 EUR za stroške poštnine.

Dostavo izdelkov vršimo preko Pošte Slovenija, na naslov, katerega navedete za dostavo. Prav tako navedite mobilno številko, na kateri ste dosegljivi, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami za predviden čas dostave.

V primeru neuspešnega poskusa dostave, dobite obvestilo o prispeli pošiljki. Z obvestilom lahko dvignete prispelo pošiljko na vaši pošti.

Po vaši želji se paket lahko dostavi na Petrolov bencinski servis. Seznam le-teh si lahko ogledate tukaj. Primer naslavljanja na Petrolov bencinski servis:

Janez Novak

BS CELJE

Mariborska 21

3000 Celje

Po vaši želji se paket lahko dostavi v Paketomat. Seznam le-teh si lahko ogledate tukaj. Primer naslavljanja na Paketomat:

Janez Novak

PS Paketomat

Mariborska 21

3000 Celje

Izdelke lahko tudi osebno prevzamete na našem naslovu: Ars Pharmae®, d.o.o., Litostrojska cesta 46a, Ljubljana, po dogovoru oziroma ob predhodnem plačilu.

Dostava je mogoča tudi izven Slovenije in se obračuna glede na težo in na kraj dostave.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...