Ars Lyra do -25 % Grem v akcijo

Spoznajte, kateri probiotik oziroma bakterijska kultura je najboljša za atopijski dermatitis (AD) in na kaj morate biti pozorni pri izbiri izdelka. 
Intoleranca na prehrano je pri pacientih z Atopijskim dermatitisom pogosto spregledana. Sta odgovora ukinjanje živil in dodajanje probiotikov?
Preberite zapis strokovnjakinje Urške Bukovnik o tem, kaj povzroča AD in kaj nam lahko pomaga pri nadaljnjem ravnanju s to kožno boleznijo.
Z leti se stara tudi koža. Kaj lahko naredimo, da bomo v pozni starosti mladostni in zdravi? V pomoč so nam lahko antioksidanti. Preverite pogovor s strokovnjakom!
Dekle ima herpes
Okrog 90 % vseh ljudi je okuženih z virusom Herpes simplex 1. Verjetno tudi vi. Spoznajte, kako se okužimo in kako zmanjšati pogostost izbruhov.
Genitalni herpes (HSV tip 2) je zelo pogosta težava tam spodaj. Preberite odgovore na pogosta vprašanja in kako se ga ublaži.
Alopecija moški izgublja lase
Izpadanje las je pogosta težava tako moških kot tudi žensk. Kaj je alopecija in zakaj do nje pride? Kako ukrepati, ko nam začnejo izpadati lasje? Preberite!