Ars Lyra do -25 % Grem v akcijo

Niso vsi probiotiki isti. Njihova vloga je specifična, ker imajo različni sevi bakterije različne učinke. Spoznajte, na kaj velja biti pozoren pri izbiri.
Če se pri hujšanju zanašate na golo štetje kalorij, velja premisliti o pristopu. Je sto kalorij sladkorja enako sto kalorijam brokolija? Preberite več.
Kako pomembna je prehrana v življenju in pri športu? Sploh pri intenzivnih športnikih, kjer gre pravilna prehrana tesno povezana z regeneracijo. Preberite!
Se sprašujete ali je vaša izbira hrane za hujšanje v redu? Teža kar vztraja ali pa ste zaradi "zdrave prehrane' ves čas lačni? Ta živila pomagajo.
Kdor zanemarja zdravje svojega prebavnega trakta se prej ali slej soočili s težavami, kot so zaprtje ali driska. Preberite 10 nasvetov za boljšo prebavo.
Znebite se napihnjenosti, vetrov, bolečin, krčev v predelu trebuha, zaprtja in driske na naraven način ter pomirite razdraženo črevo. Preberite kako.
Kaj uvrstiti na jedilnik, če se spopadate s sindromom razdražljivega črevesa? Preberite nekaj osnovnih napotkov, kako izbrati posamezna živila.