Telesna vadba ima številne koristi za vaše srce. Dokler ne preraste v obsedenost in pretiravanje. Sodeč po študiji, ki jo je opravila klinika Mayo, krepko preseganje priporočil za zdravo telesno vadbo povečuje tveganja za zgodnji razvoj bolezni srca.
Preberite, zakaj radi rečemo, da je koencim Q10 gorivo za srčne celice. Spoznajte, zakaj ga je smiselno dodajati in v kakšni kombinaciji.
Ste kdaj izmerili svoj omega-3 index? Preberite, zakaj je tako pomemben indikator tveganja za prezgodnjo smrt kot kajenje. In kako ga povišati.
Kidanje snega ni hec. Številni podcenjujejo napor in obremenitev, ki jo nalaga srcu. Preberite, zakaj. Pa tudi, kako ga lahko med kidanjem zaščitite.
test omegastrong pastil video
Oglejte si video in spoznali boste, zakaj vaše telo preko pastil posrka več omega-3, kot pa v katerikoli drugi obliki prehranskih dodatkov.
Natalia meri krvni tlak
Ali redno merite krvni tlak? Preberite, zakaj je priporočljivo ter kdaj je krvni tlak visok (tabela) in sledite nasvetom, kako ga kontrolirati.
Se sprašujete, katerega od obeh omega-3 izdelkov na naših policah izbrati. Kardio3Aktiv ali OMEGAStrong®? Ta zapis bo olajšal odločitev.