Pojdi na glavno vsebino
080 87 66
Brezplačna pomoč
Brezplačna dostava
Za naročila nad 10 €
Customers friend

Kardio3Aktiv®

Za vaše srce in ožilje

Kardio3Aktiv<sup>®</sup>

Priporočen dnevni odmerek: 1 - 2 kapsuli
Zadošča za: 15 - 30 dni
Cena na dan: 0,57-1,14

Redna cena: 17,95
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 17,05
Pakiranje: 30 kapsul
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €

Brezplačna dostava

Za vse nakupe nad 10 €.

Načini plačila

Po povzetju, po predračunu ali PayPal.

Načini plačila

Vaša garancija

Če z izdelkom niste zadovoljni, lahko izdelek brez obveznosti vrnete v roku 15 dni.

Prednosti izdelka Kardio3Aktiv® 


Ali veste kakšen je vaš krvni tlak? Kadite? Ste premalo aktivni?

Ali veste kakšen je vaš krvni tlak? Kakšne so vrednosti vašega 'slabega' holesterola? Veliko sedite in ste malo fizično aktivni? Morda že jemljete statine (zdravila za znižanje ravni holesterola v krvi)?

Se sprašujete, zakaj je vse to pomembno?

Vse to in še več so dejavniki, ki pripomorejo k slabšemu zdravju in kvaliteti življenja. Natančneje k slabšemu zdravju vašega srca in vaših žil. To lahko vodi do razvoja srčno-žilnih bolezni, ki so še vedno najpogostejši vzrok smrti pri nas. Bolezni srca in ožilja so vzrok kar 39,5 % vseh primerov smrti v Sloveniji. Samo zaradi teh bolezni (srčni infarkt, možganska kap) umre več kot vsak tretji Slovenec oziroma Slovenka, kar je 7.500 na leto.


Vprašajte strokovnjaka

Brezplačno strokovno svetovanje

080 87 66

Pokličete nas lahko od pon. do pet., od 9. do 16. ure.

Pišite nam

Zdaj je primeren čas.

Kaj ogroža vaše srce?

Srce je mišica, velika približno kot vaša pest. Naloga srca je, da poganja kri po telesu in s tem zagotavlja preskrbo organov in tkiv, torej vseh vaših celic v telesu, s potrebnim kisikom in hranili.

Srce mora, s količino prečrpane krvi, zadovoljiti trenutne potrebe organov in tkiv po kisiku in hranilih. To pomeni, da v mirovanju, ko so potrebe vašega telesa manjše, srce počasneje poganja kri. Medtem, ko ste telesno dejavni in so potrebe povečane, vaše srce hitreje poganja kri po telesu.

Zato mora biti tudi vaše srce ves čas dobro oskrbljeno s kisikom in hranili.

Koronarne žile so tiste, ki oskrbujejo vaše srce s kisikom in vsemi hranili, ki jih potrebuje. Zato morajo biti koronarne žile dobro prehodne.

Srce je ogroženo, ko so koronarne žile zožene, zaradi maščobnih oblog, ki nastanejo v žilni steni. Takrat srce ne dobi dovolj kisika in hranilnih snovi. Dolgotrajna slaba oskrba srca lahko vodi do razvoja bolezni srca in njegovemu prehitremu zastoju.


Kako pomembno je stanje vaših žil?

Strokovnjaki pravijo, da so spremembe na žilah zelo pomemben dejavnik, ki nam pomaga oceniti tveganje za srčno žilne bolezni. Nekateri celo pravijo, da nam spremembe na žilah povedo več kot krvni tlak ali holesterol.

Žile se starajo prav tako kot drugi deli vašega telesa, vendar če je staranje prehitro, lahko nastopijo resne težave, saj pride do zoženja in togosti žil. Zožitev žil se pogosto pojavi v arterijah spodnjih udov (nog), koronarnih arterijah, ki prehranjujejo srce, ali v vratnih in možganskih arterijah, ki prehranjujejo možgane.

Ljudje se dolgo časa ne zavedamo, da postajajo naše žile vse ožje in vse manj prožne. To ovira pretok krvi, ki lahko privede do zmanjšane oskrbe organov in tkiv s krvjo (kisikom in hranili).

V nogah se občuti kot stiskajočo bolečino v mišicah meč, ki popusti šele po počitku. Čez čas se bolečina začne pojavljati tudi že v mirovanju, koža na nogi je hladna in slabše poraščena. Pri slabi oskrbi srca čutite utrujenost, zmanjšano zmogljivost telesa, še posebej pri hoji v hrib ali po stopnicah in dušenje ob telesnem naporu. Bolj, kot so vaše žile prizadete, bolj izrazite so težave, ki se začnejo pojavljati že v mirovanju.


Kdo mora biti še posebej pozoren?

Še posebej morate biti pozorni na prehitro staranje svojih žil in s tem povezano večjo verjetnost za razvoj resnejših srčno-žilnih bolezni in/ali zapletov tisti:

 • s povišanim krvnim tlakom,
 • povišanimi vrednostmi ''slabega'' holesterola v krvi,
 • ki kadite,
 • s sladkorno boleznijo,
 • s prekomerno telesno težo,
 • ki ste premalo fizično aktivni in veliko sedite,
 • z ledvičnim popuščanje,
 • ki ste pogosto pod stresom,
 • ki imate dedno nagnjenost, torej morebitne bolezni in stanja v družini (npr.: koronarna bolezen, sladkorna bolezen, visok krvni tlak, povečane vrednosti holesterola, itd.).

Vsakogar prizadene, ko mu postavijo diagnozo povišan krvni tlak, povišan holesterol v krvi, ali še kaj hujšega. Jasno nam je, da smo postali kronični bolnik, ki mora redno jemati zdravila. Jasno nam je tudi, da se iz tega lahko razvije kaj resnejšega. Tega si absolutno ne želimo. Želimo biti zdravi, imeti močno srce in dobre, prehodne žile. Hočemo preprečiti, da zbolimo.

Takoj se odločimo ukrepati, saj za zdravje svojih žil lahko sami naredimo največ: poskrbite za redno telesno aktivnost (vsaj pol ure na dan, npr.: redna hitra hoja), redno si kontrolirajte svoj krvni tlak, vsebnost krvnega sladkorja ter vsebnost maščob v krvi, redno jemljite potrebna zdravila, hodite na redne kontrole k zdravniku, prenehajte kaditi, redno izvajajte tehnike sproščanja (dihalne vaje, joga, meditacije, avtogeni trening,…) ter se zdravo prehranjujte.

Zdrava prehrana ljudi, ki imajo težave z žilami in tudi tistih, ki želijo preventivno dobro poskrbeti za svoje žile, naj bo pestra in raznolika, vključuje veliko sadja, zelenjave in rib ter določena hranila. Sem sodijo omega-3 maščobne kisline, polifenoli, koencim Q10, določeni vitamini in minerali.

Za vas smo pripravili kombinacijo odličnih hranil, ki podpirajo zdravje vašega srca in ožilja v izdelku Kardio3Aktiv®. Kardio3Aktiv® je rezultat dolgoletnih raziskav in razvoja v našem podjetju ter raziskave izvedene skupaj z Društvom za zdravje srca in ožilja Slovenije. Naravne bioaktivne sestavine v Kardio3Aktiv® ustrezajo najvišji ravni kakovosti.

Redna cena: 17,95
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 17,05
Pakiranje: 30 kapsul
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €

Kako vam pri srčno-žilnih težavah pomaga Kardio3Aktiv®?

Vsi, ki imate srčno-žilne težave, morate biti še posebej pozorni na uživanje določenih hranil, ki podpirajo zdravje vašega srca in ožilja. Sem sodijo:

Omega-3 maščobne kisline

Omega-3 maščobne kisline so vrsta večkrat nenasičenih maščobnih kislin. So tako imenovane esencialne maščobne kisline, kar pomeni, da jih naše telo ne more tvoriti samo, ampak jih moramo nujno pridobiti s hrano.

Zakaj so omega-3 tako pomembne?

Omega-3 so sestavni del celičnih membran po vsem telesu. Iz omega-3 se tvorijo tkivni hormoni, ki so pomembni za regulacijo strjevanja krvi, krčenja ter sproščanja sten arterij in regulacijo vnetja.

Kakšne koristi imajo omega-3 maščobne kisline pri srčno-žilnih težavah?

EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina) imata vlogo pri delovanju srca (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK). EPK in DHK imata vlogo tudi pri vzdrževanju normalne koncentracije trigliceridov (z dnevnim vnosom 2 g EPK in DHK) in pri vzdrževanju normalnega krvnega tlaka (z dnevnim vnosom 3 g EPK in DHK). Dnevni vnos EPK in DHK naj ne presega 5 g.

Kakšna je kakovost omega-3 v Kardio3Aktiv®?

 • Kardio3Aktiv® vsebuje optimalno razmerje EPK in DHK namenjeno srčno-žilnim težavam. Pri srčno-žilnih težavah je potreba po EPK večja, zato vsebuje Kardio3Aktiv® več EPK kot DHK omega-3.
 • Omega-3 v Kardio3Aktiv® je brez težkih kovin, dioksina ali drugih pesticidov.
 • Dolgotrajna svežina. Omega-3 s posebno antioksidativno formulo, ki vsebuje izvleček rožmarina in vitamin E.
 • Izjemna čistost.
 • Sodoben proces proizvodnje brez visokih temperatur in topil.
 • Brez spahovanja ali neprijetnega okusa po ribah.
 • Brez GSO in arom.

 


Abigenol

Kako vplivajo polifenoli na srce in žile?

Abigenol je slovenska naravna učinkovina, ki jo pridobivamo iz skorje bele jelke iz kočevskih gozdov. Abigenol je izjemno bogat s polifenoli. To so učinkovine, ki imajo zelo močno zaščitno delovanje na vaše telo, predvsem na srce in ožilje. V dolgotrajnih raziskavah se je izkazalo, da je redno uživanje večje količine polifenolov koristno za zdravje našega srca in naših žil, še posebej za tiste, ki že imajo težave.

 

Zakaj polifenoli iz skorje domače bele jelke iz kočevskih gozdov?

Vsebnost polifenolov v skorji iglavcev je zelo visoka, saj se običajno giblje med 10 in 20 odstotki (preračunano na suho maso lesa). Medtem ko so tipične koncentracije v jedrovini precej nižje, med 1 in 2 odstotkoma. Zaradi izjemno visoke vsebnosti biološko aktivnih polifenolov v skorji lahko upravičeno trdimo, da so slednje en najbogatejših virov antioksidantov, ki ga je moč najti v naravi. Poleg tega vsebuje skorja bele jelke zelo veliko polifenolov z manjšo molekulsko maso, kar pomeni, da se dobro absorbirajo v telo in pridejo na mesto delovanja, kjer jih telo potrebuje.


Koencim Q10

Kakšno vlogo ima koencim Q10?

Koncim Q10 je prisoten v vsaki celici našega telesa. Še posebej veliko ga je v celicah, ki sestavljajo srce. Koencim Q10 ima pomembno vlogo, ki omogoča celicam, da presnovijo hrano v celično energijo. Vaše telo nekaj konecim Q10 tvori samo, ostalo morate vnesti s hrano. Že po 25. letu starosti začne vaša lastna 'notranja' proizvodnja koencima Q10 upadati. Na nizke vrednosti koencima Q10 v vašem telesu poleg staranja, še posebej vplivajo: uživanje hrane z nizko vsebnostjo maščob, prekomerno uživanje alkohola in tobaka ter nekatera zdravila, kot so zdravila za zniževanje ravni holesterola (statini). Zato je smiselno dopolniti vašo prehrano s koencimom Q10.

   


Vitamin K2 in D3

Kako vitamin K2 pomaga pri srčno-žilnih obolenjih?

Ustrezen vnos vitamina K2 pozitivno vpliva na srčno-žilni sistem. Vitamin K prispeva k normalnemu strjevanju krvi. Vitamin D prispeva k normalni ravni kalcija v krvi. Izkazalo se je, da imajo zdrave arterije z nižjo stopnjo kalcifikacije do 100-krat več vitamina K2 kot nezdrave. Kombinacija vitamina K2 in vitamina D3 pripomore k ustreznemu nalaganja kalcija v smeri kosti in ne drugam.

 

 

V Kardio3Aktiv® je vitamin D v svoji naravni D3 obliki in je s tem telesu dobro dostopen. Prav tako je vitamin K v obliki K2 (MenaQ7®) v 100% naravni obliki in je njegova absorpcija v telo zelo velika.

 

Vitamin B6, B12 in folna kislina

Zakaj so vitamini B6, B12 in folna kislina nujno potrebni?

Vitamin B6, B12 in folna kislina prispevajo k presnovi homocisteina. Homocistein je neodvisni dejavnik tveganja za srčno-žilna obolenja. Je pokazatelj možnih zapletov, ki lahko nastanejo pri srčno-žilnih obolenjih. V Kardio3Aktiv® je vključena aktivna oblika folne kisline (Quatrefolic®). To je naravna oblika tega vitamina, ki se v celoti absorbira in takoj uporabi v telesu.


Prednosti Kardio3Aktiv®

Kombinacija 3 ključnih sestavin za srce in ožilje v samo 1 kapsuli.

V samo 1 kapsuli vsebuje Kardio3Aktiv® tri zelo pomembne sestavine za srce in žile: omega-3, Abigenol (polifenoli) in koencim Q10. Tem sestavinam so dodani še izbrani vitamini, ki dokazano pripomorejo k zdravju vašega srčno-žilnega sistema.

Omega-3 najvišje kakovosti.

Kardio3Aktiv® vsebuje omega-3 z optimalnim razmerjem EPK/DHK, ki je namenjeno prav srčno-žilnim težavam, saj je takrat potreba po EPK omega-3 velika. Poleg tega izkazuje omega-3 izjemno čistost, dolgotrajno svežino in sodoben proces proizvodnje brez visokih temperatur in topil.

Samo 1 dopolnilo namesto treh.

V Kardio3Aktiv® so združene vse 3 ključne sestavine, omega-3, Abigenol (polifenoli) in koencim Q10, ki so pomembni pri srčno-žilnih težavah. Obogatene so z izbranimi vitamini, ki dopolnjujoče pripomorejo k zdravju srca in žil. Zato sedaj ne potrebujete več treh različnih dopolnil, temveč samo Kardio3Aktiv®.

Majhne kapsule.

Vse sestavine so vključene v majhno kapsulo dolžine samo 1,5 cm namesto običajnih kapsul z omega-3, ki so velike in dolge tudi do 2,7 cm. Tako pri Kardio3Aktiv® kapsulah ne boste imeli težav s požiranjem.

Brez spahovanja ali okusa po ribah.

Zaradi inovativnega procesa proizvodnje omega-3 ne čutite vonja ali okusa po ribah. Zaradi tega se po jemanju kapsul tudi ne spahuje.

Brez arom.

Izdelku Kardio3Aktiv® niso dodane arome.

Enostavno jemanje.

Dovolj je že 1-2 kapsuli na dan.

Redna cena: 17,95
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 17,05
Pakiranje: 30 kapsul
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €

Kako jemljete Kardio3Aktiv®?

1 - 2 kapsuli na dan med jedjo ali po jedi z nekaj tekočine.

Za zdravje vašega srca in vaših žil lahko sami naredite največ. Vzemite Kardio3Aktiv®.


Kaj vsebuje Kardio3Aktiv®?

Bioaktivne sestavine 1 kapsula %PDV*  2 kapsuli %PDV*
ribje olje  357 mg / 714 mg /
omega-3 maščobne kisline 303 mg 606 mg /
EPK 250 mg 500 mg /
DHK 35,7 mg 71,4 mg /
Abigenol® naravni polifenoli 62,5 mg 125 mg /
Koencim Q10  25 mg 50 mg /
vitamin B1 0,75 mg 68  1,75 mg 136
vitamin B6 1 mg 71  2 mg 143
aktivna folna kislina (Quatrefolic®) 200 μg  100 400 μg  200
vitamin B12 3 μg  120 6 μg  240
vitamin D3 10 μg  200 20 μg  400
vitamin K2 (VitaMK7®) 20 μg  27 40 μg  167
vitamin E 10 mg 83 20 mg 53

*PDV = priporočen dnevni vnos

Sestavine: koncentrirano ribje olje (70% EPA, 10% DHA, ribja želatina (želirno sredstvo), Abigenol izvleček iz skorje bele jelke (Abies alba Mill.), glicerol (sredstvo za ohranjanje vlage), rumeni čebelji vosek (sredstvo za glaziranje), sončnični lecitin (emulgator), koencim Q10, trigliceridi (kaprilna, kapronska, miristinska, stearinska), D-alfa-tokoferol (vitamin E), menakinon (vitamin K2-MenQ7®), železov oksid (barvilo), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), tiamin mononitrat (vitamin B1), holekalciferol (vitamin D3), (6s)-5-metiltetrahidrofolni glukozaminat (folna kislina-Quatrefolic®), cianokobalamin (vitamin B12)

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi pod 25 ⁰C.


Redna cena: 17,95
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 17,05
Pakiranje: 30 kapsul
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...