Pojdi na glavno vsebino
080 87 66
Brezplačna pomoč
Brezplačna dostava
Za naročila nad 10 €
Customers friend

Bactoblis® Baby

Oralni probiotik v obliki praška za počasno raztapljanje v ustih. Za grlo, usta in ušesa otrok.

Bactoblis<sup>®</sup> Baby

Priporočen dnevni odmerek: 1 vrečka
Zadošča za: 30 dni
Cena na dan: 0,67

Redna cena: 19,98
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 18,99
Pakiranje: 30 vrečk
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €

Brezplačna dostava

Za vse nakupe nad 10 €.

Načini plačila

Po povzetju, po predračunu ali PayPal.

Načini plačila

Vaša garancija

Če z izdelkom niste zadovoljni, lahko izdelek brez obveznosti vrnete v roku 15 dni.

Prednosti izdelka 


Mikroflora ust in dihalnih poti

Stres, bolezni ali antibiotiki lahko porušijo ravnovesje mikroflore v ustni votlini, kar hitro privede do težav, kot so: okužbe zgornjih dihalnih poti in okužbe srednjega ušesa.

Na enak način kot v prebavnem traktu in vaginalni sluznici, je tudi v ustih in dihalnih poteh naseljeno veliko število koristnih bakterij, ki tvorijo pomemben del našega imunskega sistema.

Streptococcus salivarius bakterije so naravno naseljene v ustni votlini človeka. Predstavljajo približno 30% naše ustne mikroflore, ki je prva obrambna linija pred vdorom nevarnih bakterij in virusov, ki živijo povsod okoli nas. Prav skozi usta se največkrat okužimo tako z virusi kot bakterijami, zato je zelo pomembno, da skrbimo za ravnovesje mikroflore v ustni votlini.


Imate vprašanje?

Želite vedeti več o Bactoblis Junior?

Pokličite za brezplačno svetovanje.

080 87 66

Pokličete nas lahko od pon. do pet., od 9. do 16. ure.

Pišite nam

Kakšna je posebnost Streptococcus salivarius K12?

Približno 2% prebivalstva ima to redko obliko bakterije S. salivarius K12 naseljeno v svoji ustni votlini. Ta poseben sev bakterije, ne le izpodrine naseljevanje škodljivih bakterij, temveč proizvaja tudi snovi, ki negativno vplivajo na škodljive bakterije.

Ljudje, katerih ustno votlino naseljuje S. salivarius K12, so zelo dobro odporni na okužbe kot so: faringitis to je vnetje žrela, tonzilitis to je vnetje mandljev (angina), laringitis to je vnetje grla in vnetje ušesa.

Redna cena: 19,98
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 18,99
Pakiranje: 30 vrečk
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €

Kako je prišlo do odkritja edinstvenega probiotika Streptococcus salivarius K12?

Odkritelj probiotika S. salivarius K12 je profesor Tagg iz Oddelka za mikrobiologijo Univerze Otago na Novi Zelandiji. Profesor Tagg je posvetil svoje raziskave preučevanju ustne mikroflore otrok. Ugotovil je, da so nekateri otroci odporni oziroma zelo redko zbolijo za določenimi boleznimi, ki se sicer pri otrocih pogosteje pojavljajo.

Odločil se je izolirati, preučiti in primerjati mikrofloro ustne votline odpornih otrok in tistih, ki pogosteje zbolijo. Ugotovil je, da je v ustni votlini odpornih otrok naseljena dobrodejna bakterija S. salivarius. Da bi na naraven in prijazen način lahko zmanjšal število obolenj tudi pri otrocih, ki te zaščitne bakterije nimajo v svoji mikroflori, je razvil probiotik Streptococcus salivarius K12.

 


Ali je učinkovitost in varnost probiotika S. salivarius K12 preverjena?

Poleg številnih manjših študij so bila opravljena tudi velika klinična preskušnja, da bi preverili učinek probiotičnega seva S. salivarius K12. Klinične študije so pokazale izjemno dobre rezultate o učinkovitosti probiotika S. salivarius K12 pri otrocih in odraslih. Prav tako je bila varnost mnogokrat potrjena v večjih obsežnih raziskavah.

V prav vseh raziskavah so otroci zelo radi lizali tablete s S. salivarius K12 (Bactoblis® Junior), saj so prijetnega okusa.

 


Kaj vsebuje Bactoblis® Baby?

Bactoblis® Baby vsebuje patentirano probiotično kulturo Streptococcus salivarius K12, ki je naravno prisotna v človeškem telesu, v mikroflori ust in žrela. S. salivarius K12 je oralni probiotik, ki ga je odkril profesor Tagg pri otrocih, ki so zelo redko obolevali.

En prašek za počasno raztapljanje v ustih Bactoblis® Baby vsebuje vsaj 1x109 živih bakterijskih kultur Streptococcus salivarius K12. odmerek, ki je najučinkovitejši kot pomoč pri premagovanju okužb zgornjih dihalnih poti in/ali srednjega ušesa. En prašek vsebuje tudi 5 μg vitamina D3 (25 % PDV – priporočenega dnevnega odmerka).

Sestavine: maltodekstrin (sredstvo za povečanje prostornine), frukto-oligosaharidi (sredstvo za povečanje prostornine), Streptococcus salivarius K12, aroma jagode, holekalciferol (vitamin D3)


Kako deluje Bactoblis® Baby?

Bactoblis® Baby je učinkovita pomoč za dopolnjevanje in uravnavanje prijazne mikroflore ust in žrela. S povečanim naseljevanjem S. salivarius K12 ustne votline in žrela, se poveča sposobnost te probiotične kulture za izpodrivanje potencialno patogenih sevov bakterij, ki lahko povzročijo okužbe v ustih, žrelu in ušesih.   

Redna cena: 19,98
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 18,99
Pakiranje: 30 vrečk
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €

Komu je namenjen Bactoblis® Baby?

Bactoblis® Baby prašek za počasno raztapljanje v ustih je namenjene vsem otrokom od 1. leta dalje.


Prednosti Bactoblis® Junior?

Za otroke od 1. leta starosti.

Klinično preverjeno učinkovit.

 

Je prijetnega okusa, ki ga imajo otroci zelo radi.

Je v obliki praška, ki ga otroku stresete v usta ali pomočite dudo v prašek.

Ne vsebuje glutena, laktoze, mlečnih beljakovin, sladkorja ali GSO.


Kdaj se svetuje uporaba Bactoblis® Baby?


 

Kako naj vaš otrok jemlje Bactoblis® Baby?

Odmerjanje: 1 vrečka na dan.

Prašek za počasno raztapljanje v ustih Bactoblis® Baby vašemu otroku zvečer pred spanjem po umivanju zob:

  • v manjših delih stresete v usta oziroma daste po žlički. Otrok naj počasi valja in raztopi prašek v ustih, naj ga ne pogoltne.
  • pomočite dudo v vsebino vrečke in jo dajte otroku, da jo počasi posesa. Ponovite večkrat, da uporabite ves prašek v vrečki.

Po jemanju Bactoblis® Baby naj otrok nič ne je ali pije.

 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi pod 25°C. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred vlago in svetlobo. 

Redna cena: 19,98
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 18,99
Pakiranje: 30 vrečk
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...