Splošni pogoji poslovanja

1. Podatki o dostavi

Naročene izdelke vam bomo poslali v roku 1 do 3 delovnih dni po naročilu na naveden naslov.

Poštnina za dostavo po Sloveniji je BREZPLAČNA za nakupe nad 40,00 EUR. 

Za nakupe nižje od 40,00 EUR vam zaračunamo 3,00 EUR za stroške poštnine.

Dostavo izdelkov vršimo preko Pošte Slovenija, na naslov, katerega navedete za dostavo. Prav tako navedite mobilno številko, na kateri ste dosegljivi, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami za predviden čas dostave.

V primeru neuspešnega poskusa dostave, dobite obvestilo o prispeli pošiljki. Z obvestilom lahko dvignete prispelo pošiljko na vaši pošti.

Paketomati

Po vaši želji se paket lahko dostavi v Paketomat. 

 

 

Primer naslavljanja na Paketomat:
Janez Novak
PS Paketomat
Mariborska 21
3000 Celje

Osebni prevzem: Med 8. in 18. uro na recepciji podjetja SALUS.

Dostava je mogoča tudi izven Slovenije in se obračuna glede na težo in na kraj dostave.

2. Nakup

Postopek nakupa

Naročilo izdelka/izdelkov

 • Kupec izbere želeni izdelek in klikne na gumb »V košarico«. Ko je izdelek dodan v košarico, je v njej tudi viden.
 • Če izbrani izdelek kupcu ne ustreza, ga iz košarice lahko odstrani s klikom na gumb »odstrani«.
 • Če želi kupec z nakupom nadaljevati (kupiti želi še druge izdelke), klikne na »Nadaljujte z nakupi«.
 • Ko kupec izbere vse želene izdelke, klikne na gumb “Na blagajno”, kjer izpolni vsa potrebna okenca s podatki, ki jih potrebujemo za izvršitev nakupa in dostave.
 • Nato izbere način plačila:
  • Po povzetju - naročene izdelke vam v roku 1-3 delovnih dni pošljemo preko kurirja na naslov, ki ste ga navedli v naročilu.
  • Po predračunu – Ko bo kupnina vidna na našem računu, vam v roku 1-3 dni pošljemo paket na navaden naslov.
  • PayPal
  • Mastercard
  • VISA

Ko kupec potrdi naročilo s klikom na gumb ''Oddaj naročilo'', sprememba naročila prek spletne strani več ni možna.

Naročilo v obdelavi

 • Po oddaji naročila kupec prejme e-obvestilo, da je njegovo naročilo sprejeto in v obdelavi.
 • Za kakršnekoli spremembe ali vprašanja v zvezi z naročilom smo vam na voljo na telefonski številki 080 87 66 ali na info@arspharmae.com vsak delovnik med 9. in 15.00 uro.

3. Plačilo

Po povzetju - naročene izdelke vam v roku 1-3 delovnih dni pošljemo preko kurirja na naslov, ki ste ga navedli v naročilu. Točno kupnino poravnate ob prevzemu pošiljke z gotovino ali s kreditno/debetno kartico.

Po predračunu – če želite kupnino plačati po predračunu, to izberite ob naročilu, ali nam info@arspharmae.com in poslali vam bomo predračun. Ko bo kupnina vidna na našem računu vam v roku 1-3 dni pošljemo paket na navaden naslov.

V primeru plačila po predračunu se sklicujte na podatke:
Ars Pharmae®, d.o.o.
Litostrojska cesta 46a
1000 Ljubljana

IBAN: SI56 3400 0100 8361 633, odprt pri Banka Sparkasse d.d.

Pri izpolnjevanju naloga UPN v polje sklic najprej vnesite SI00, za tem pa številko vašega naročila (npr. SI00 1234). V polju koda namena lahko izberete OTHR.

Preko PayPal-a.

Poštnina za dostavo po Sloveniji je BREZPLAČNA za nakupe nad 40 EUR.

4. Vračilo in reklamacija blaga

Vsa sprejeta in ne preklicana naročila (naročilo lahko prekličete preko elektronske pošte info@arspharmae.com v roku ene ure od oddaje naročila) se obravnavajo kot ne preklicana in jih bo podjetje Ars Pharmae® poslalo na naročnikov naslov naveden v spletni trgovini.

Kupec lahko v petnajstih (15) dneh po prejemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je dolžan poravnati stroške, ki nastanejo pri vračanju blaga (stroški poštnine). V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov: Ars Pharmae®, d.o.o., Litostrojska cesta 46a, Ljubljana ali e-naslov info@arspharmae.com.

Kupec je dolžan poskrbeti, da blago, ki ga vrača, pošlje v primerni zaščitni embalaži (predlagamo, da v isti ali podobni škatli, kot ga je dobil). Priložen mora biti originalen račun in transakcijski račun pošiljatelja (številka in enota banke) za morebitno vračilo kupnine. Če vrnjeno blago ustreza pogojem vračila, bo Ars Pharmae® vrnila celotno kupnino najkasneje v petnajstih (15) dneh od prejema vrnjenega blaga. Če je vračilo blaga posledica napake dobavitelja (npr. poslano napačno blago), se kupcu povrne tudi stroške vračanja blaga (stroške poštnine).

Kupec vse morebitne odstope od naročila sporoči na naslov: info@arspharmae.com ali s priporočeno pošto na naslov: Ars Pharmae®, d.o.o., Litostrojska cesta 46a, 1000 Ljubljana, v roku 15 dni od prejema blaga. Rok prične teči po prejemu blaga.
Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 87 66 ali nam pišite na info@arspharmae.com.

5. Možnost spremembe naročila ali odstop od naročila

Možnost spremembe naročila ali odstopa od njega je možno v roku ene ure od takrat, ko ste prejeli potrditveno e-pošto, kasneje obstaja možnost, da smo mi naročilo že realizirali in ga poslali na naveden naslov.

Naročilo lahko spremenite ali od njega odstopite, tako da pošljete elektronsko sporočilo na naslov info@arspharmae.com z navedbo številke naročila in želenimi spremembami.

6. Bistvene lastnosti blaga

Cene, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami ter podatki o načinu plačila in dobave, veljajo v trenutku dokončne potrditve naročila na spletni strani https://www.arspharmae.com. Podatek o roku dobave velja v trenutku dokončne potrditve naročila.

V primeru spremembe roka dobave, vas bomo o tem pravočasno obvestili.

O vseh podatkih vašega spletnega naročila, boste po dokončni potrditvi naročila, obveščeni na vaš e-naslov, ki ste ga navedli pri vnosu vaših podatkov.

Če obvestila ne prejmete, je prišlo do napake ali pa obstaja možnost, da ste navedli napačen e-naslov. V takem primeru nas kontaktirajte:

 • pišete na e-naslov: info@arspharmae.com
 • pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 87 66

Izdelke lahko naročite tudi na brezplačni telefonski številki 080 87 66 med delavniki od 9. do 15. ure.

Naročila, oddana po 14. uri, bomo obdelali naslednji delovni dan, zato rok dostave začne veljati z naslednjim dnem.

Popusti akcij, ugodnosti, promocijske kode ipd. se med seboj ne seštevajo.

7. Akcije in popusti

 1. Izdelka, za katerega ste prejeli 33 % popust Ugodnosti zaupanja ni mogoče ponovno uveljavljati za pridobitev popusta Ugodnosti zaupanja.
 2. Izdelek ima zato prečrtan emblem ugodnosti zaupanja.
 3. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 4. Trije kupončki prinašajo popust za en izbran izdelek. Za aktualne pakete, ki vsebujejo več izdelkov in so že označene s popustom, ni mogoče uveljavljati 33 % popusta.

8. Varovanje podatkov

Vsa evidenca naročil, račun kot sklenjena pogodba se nahaja na sedežu podjetja Ars Pharmae®, d.o.o., Litostrojska cesta 46a, Ljubljana.

Vsi podatki o uporabnikih, pridobljeni preko spletnega mesta https://www.arspharmae.com bodo uporabljeni izključno za potrebe poslovanja. Vaši osebni podatki, ki jih trajno vnesete v bazo podatkov ob registraciji, ne bodo posredovani tretjim osebam.

9. Obveza odgovornosti

Ars Pharmae® se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, razpoložljivost na trgu, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo Ars Pharmae® kupca obvestil o spremembah kakor hitro bo to mogoče in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Čeprav se Ars Pharmae® trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih izdelkov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

10. Pritožbe in spori

Ars Pharmae®, d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Po vseh močeh se trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se lahko kupec, v primeru težav, poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda preko e-poštnega naslova marko.domazet@arspharmae.com. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ars Pharmae® bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Ars Pharmae se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

11. Osebna izkaznica

ARS PHARMAE®, razvoj naravnih farmacevtskih izdelkov, d.o.o.
Identifikacijska številka za DDV: SI93955073
Matična številka: 2307090000
Naslov: Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 420 57 30
E-naslov: info@arspharmae.com

Zadnja dopolnitev splošnih pogojev: 13.5.2022