LIPIDlight®

Poskrbi za holesterol, ki ne odstopa.

Normalna raven holesterola s kombinacijo naravnih izvlečkov staranega česna in bergamotke. Delovanje boste opazili že po 2 mesecih rednega jemanja. Največji učinek se pokaže po 6 mesecih rednega uživanja. Preverjeno, učinkovito, varno in kakovostno.

Pakiranje: 60 kapsul
Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli
Zadošča za: 30 dni
Cena: 29,95 €
Na zalogi
+
-
Dodaj na seznam želja
LIPIDlight®
Cena: 29,95 €
 • 40 € = Brezplačna dostava

 • 100 % varen nakup

 • 15-dnevno vračilo denarja

Opis

Kako vam pomaga LIPIDlight®

LIPIDlight® s svojo edinstveno kombinacijo dveh naravnih patentiranih izvlečkov ABG10+® (staran črni česen (Allium sativum L.)) ter Bergavit® 40 (citrus bergamotka (Citrus aurantium L. var. bergamia)) in koencimom Q10 na naraven način:

 • vzdržuje normalno raven holesterola,1
 • vzdržuje normalno raven maščob v krvi,1
 • spodbuja razgradnjo maščob,2
 • podpira presnovo maščob.2

Delovanje se pozna že po 2 mesecih rednega jemanja.

1 Staran česen (Allium sativum L.) vzdržuje normalno raven holesterola in normalno raven maščob v krvi.

2 Citrus (Citrus aurantium L.) spodbuja razgradnjo maščob ter podpira presnovo maščob in ogljikovih hidratov.

Škatlica Kardio3Aktiva skupaj s slušalkami čevlji in utežmi Škatlica Kardio3Aktiva skupaj s slušalkami čevlji in utežmi

Prednosti izdelka

 • Učinkovitost izvlečkov dokazana s kliničnimi raziskavami.

 • Jemanje samo enkrat na dan. 

 • Po njih se ne spahuje, nimajo neprijetnega vonja in okusa. 

 • Samo naravne sestavine brez nepotrebnih pomožnih sredstev.
 • Premium kakovost zagotovljena – kontrolirano poreklo obeh učinkovin staranega črnega česna in bergamotke od gojenja do izvlečka v EU (v Španiji in Italiji).
 • Varnost – vsaka serija LIPIDlight® je kontrolirana v neodvisnem laboratoriju v EU.
 • Ne vsebuje izvlečka iz rdečega riža. 

ABG10+® – izvleček iz staranega črnega česna (Allium sativum L.)

 • Česen je pridelan na poljih pokrajine Castilla la Mancha v Španiji, kjer za gojenje in pobiranje česna uporabljajo tradicionalne metode.
 • Edinstvene lastnosti ABG10+® izhajajo iz visoke koncentracije bioaktivne učinkovine SAC (S-alil cistein).
 • Visoke koncentracije SAC dosežemo s pobiranjem česna v točno določenem obdobju, kjer je vsebnost SAC v stroku največja.
 • Poleg tega poseben patentiran proces izdelave izvlečka iz strokov česna omogoča pridobitev zelo visokih koncentracij SAC.
 • S tem dobimo učinkovit izvleček iz česna, ki pomaga vzdrževati normalno raven holesterola in drugih maščob v krvi.1
 • ABG10+® se pridobiva iz posebne vrste česna, ki ima boljše organoleptične lastnosti (manj izražen vonj in okus) kot običajen beli česen. Zato ABG10+® nima vonja ali okusa po česnu, ne povzroča zadaha in se ne spahuje.
Moški in ženska skupaj tečeta Moški in ženska skupaj tečeta
Moški in ženska skupaj tečeta Moški in ženska skupaj tečeta

Bergavit® 40 - izvleček iz citrusa bergamotke (Citrus aurantium L. var. bergamia)

 • Izvleček Bergavit® 40 vsebuje najpomembnejše flavonoide iz soka bergamotke, ki raste na območju Kalabrije (Italija).
 • Sok bergamotke se pogosto uporablja v ljudski italijanski medicini za vzdrževanje zdrave ravni holesterola, spodbuja razgradnjo maščob in podpira njihovo presnovo.2 Zaradi tega ga že stoletja ljudje uživajo za ohranjanje zdravega srčno-žilnega sistema.
 • Bergamotka je citrus, ki izhaja iz rastline Citrus aurantium L. var. bergamia, zimzelenega drevesa, visokega do štiri metre, z zelo dišečimi belimi cvetovi in sijočimi listi.
 • Plod bergamotke je intenzivno rumene barve, na polih rahlo sploščeno okrogle oblike. Gojijo jo predvsem v obalnem pasu, razširjenem je v Kalabriji.

Koencim Q10

 • Koncim Q10 je prisoten v vsaki celici našega telesa. Še posebej veliko ga je v celicah, ki sestavljajo srce. Koencim Q10 ima pomembno vlogo, ki omogoča celicam, da presnovijo hrano v celično energijo. Vaše telo nekaj koencima Q10 tvori samo, ostalo morate vnesti s hrano.
 • Že po 25. letu starosti začne vaša lastna "notranja" proizvodnja koencima Q10 upadati.
 • Na nizke vrednosti koencima Q10 v vašem telesu poleg staranja še posebej vplivajo: uživanje hrane z nizko vsebnostjo maščob, prekomerno uživanje alkohola in tobaka ter nekatera zdravila, kot so zdravila za zniževanje ravni holesterola (statini). Zato je smiselno dopolnjevanje prehrane s koencimom Q10.

Kaj povzroča holesterol?

Normalne vrednosti holesterola

normalne vrednosti holesterola normalne vrednosti holesterola

Uporaba

Kdaj in kako jemati:

2 kapsuli na dan med jedjo ali po jedi z nekaj tekočine. Lahko zaužijete obe kapsuli na enkrat. Izdelek je primeren za odrasle, to je od 18. leta starosti dalje.

Shranjevanje:

Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi pod 25 °C. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred vlago in svetlobo.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izdelka se ne priporoča nosečnicam in doječim materam. Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ne jemljite. 

Sestava

 • ABG10+® - izvleček iz staranega črnega česna (Allium sativum L.) z visoko koncentracijo bioaktivne učinkovine SAC (S-alil cistein).
 • Bergavit® 40 - izvleček iz citrusa bergamotke (Citrus aurantium L. var. bergamia) z visoko vsebnostjo najpomembnejših flavonoidov.
 • Koencim Q10.

Premium kakovost. Vsaka serija ima analizni certifikat. Preverjeno v neodvisnem laboratoriju. ​ LIPIDlight® ima inovativno formulo in je plod znanja strokovnjakov.

 

Bioaktivne sestavine2 kapsuli
Bergavit® 40 izvleček soka bergamotke375 mg
ABG10+® izvleček iz staranega črnega česna250 mg
Koencim Q1050 mg

 

Sestavine:

sredstvo za povečanje prostornine: kalcijev fosfat; Bergavit® 40 - izvleček iz soka bergamotke (Citrus aurantium L. var. bergamia); ABG10+® - izvleček iz črnega česna (Allium sativum L.); sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetil celuloza; koencim Q10; kokosovo napitek v prahu; sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza; izvleček iz bambusa (Bambusa arundinacea Retz.). Vsebuje mleko.

VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA

Najlažja in najhitrejša pot

do strokovne rešitve za vaše težave. 

Irena Lukančič - svetovalka. Magistrica farmacevtskih znanosti Irena Lukančič - svetovalka. Magistrica farmacevtskih znanosti

Mnenja

Pogosta vprašanja

Ne. Za optimalen učinek je treba vzeti 2 kapsuli na dan med jedjo ali po jedi z nekaj tekočine​.

 1. Vzdržuje normalno raven holesterola.
 2. Vzdržuje normalno raven maščob v krvi
 3. Spodbuja razgradnjo maščob
 4. Podpira presnovo maščob

Ne, LIPIDlight nima stranskih učinkov.

Delovanje se pozna že po 2 mesecih uživanja. Za optimalni učinek se svetuje jemanje vsaj pol leta.

Za učinek je potrebno uživati 2 kapsuli na dan. Kapsuli lahko zaužijete hkrati.

Da, LIPIDlight lahko uživate neomejeno dolgo brez stranskih učinkov.

Da. LIPIDlight se lahko uživa z drugimi zdravili razen, če jemljete zdravilo z učinkovino varfarin (Marevan, Sintron).

 1. LIPIDlight ima edini kombinacijo patentiranih izvlečkov staranega črnega česna (ABG10+®️) in bergamotke (Bergavit 40®️) ter koencima Q10, za katerimi stojijo klinične študije.
 2. Deluje v 2 mesecih
 3. Jemanje 1x na dan
 4. Nima stranskih učinkov.
 5. Lahko ga jemljete z zdravili.
 6. Nima zgornje starostne meje jemanja. Lahko ga uživajo tudi starejši od 70 let.

Da. LIPIDlight lahko jemljejo tudi starostniki.

LIPIDlight je na voljo v vseh lekarnah, specializiranih trgovinah (npr. Sanolabor) in na uradni spletni strani Ars Pharmae.

Ne. LIPIDlight je prehransko dopolnilo, za katerega ne potrebujete recepta.

V redni prodaji Ars Pharmae stane 29,95 EUR. S prijavo na e-novice ste sproti obveščeni o posebnih ponudbah. Naše zveste stranke prihranijo tudi do 25 %, kadar je izdelek v količinskem popustu.

Z uravnavanjem holesterola za svoje zdravje na splošno naredite veliko.

Da. Oba ključna izvlečka ABG10+®️ in Bergavit 40®️ imata klinične raziskave. Njuno kakovost in učinkovitost zagotavljata standardizirana HPCL metodo ter kontrolirano poreklo od gojenja do predelave.

Shranjujte v suhem prostoru na sobni temperaturi.

Ne. LIPIDlight nima umetnih dodatkov.

 1. Kupec lahko v petnajstih (15) dneh po prejemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je dolžan poravnati stroške, ki nastanejo pri vračanju blaga (stroški poštnine). V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov: Ars Pharmae®, d.o.o., Litostrojska cesta 46a, Ljubljana ali e-naslov [email protected].
 2. Kupec je dolžan poskrbeti, da blago, ki ga vrača, pošlje v primerni zaščitni embalaži (predlagamo, da v isti ali podobni škatli, kot ga je dobil). Priložen mora biti originalen račun in transakcijski račun pošiljatelja (številka in enota banke) za morebitno vračilo kupnine. Če vrnjeno blago ustreza pogojem vračila, bo Ars Pharmae® vrnila celotno kupnino najkasneje v petnajstih (15) dneh od prejema vrnjenega blaga. Če je vračilo blaga posledica napake dobavitelja (npr. poslano napačno blago), se kupcu povrne tudi stroške vračanja blaga (stroške poštnine).

Ne. Kapsule nimajo neprijetnega vonja in okusa. Niti neprijetnega vonja ne oddaja oseba, ki uživa LIPIDlight®️.